Sosiale mediers innvirkning på handel

handel med sosial valutaeffekt

I går installerte jeg en Belkin F9K1106 Dual Band Range Extender hjemme hos foreldrene mine for å prøve å få et signal på rommet sitt. Jeg leste alle anmeldelsene på nettet og diskuterte det med et par folk jeg kjenner. Jeg kunne ikke finne noen med en endelig mening, og vurderingene var blandede; så jeg måtte bare teste det for meg selv. Dessverre tok ikke forlengeren opp og forsterker signalet nok. Men siden foreldrene mine har et Ethernet-uttak (faren min hadde installert for 20 år siden da han bygde hjemmet!), Klarte jeg å koble forlengeren til veggen, tilbake til ruteren, og det gjorde susen.

Alt dette spilte ut i diskusjonene mine på Twitter, Facebook og Google+... med ganske mange folk som håper at løsningen vil fungere slik at de kan gjøre kjøpet. Sosiale medier driver handel!

Som alle vet, vokser bruken av sosiale medieplattformer med en eksponentiell hastighet. For å være nøyaktig har bruken av sosiale medier i løpet av de siste sju årene vokst 7 prosent. Hverdagslige millioner og millioner av mennesker uttrykker sin følelse og opplevelser om produkter og tjenester gjennom sosiale medier. Derfor fokuserer mange selskaper på sosial handel.

Denne infografikken, Fremveksten av sosial handel fra Australias Fedelta salgssted, leverer det store bildet.

sosiale medier-innvirkning-handel

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.