Gjør sosiale medier oss til psykopater?

sosiale psykopater

Tid for litt fredagsglede! Mange folk følg meg og ikke setter pris på min sosiale taktikk på nettet. Jeg er ikke sikker på at noen har klassifisert meg som en psykopat offentlig eller ikke, men det er sannsynligvis et par folk som lurer på. Jeg tror ikke jeg er det - men jeg brenner for debatten på nettet. Jeg blir til og med oppvarmet en gang i blant - men jeg prøver fortsatt å vise respekt for andres meninger.

Den langsiktige virkningen av å tilbringe livet i den virkelige verden mens du hele tiden er koblet til den virtuelle, er ennå ikke helt forstått. Mens behandling for internettavhengighet har vært tilgjengelig siden midten av 90-tallet, er det verdt å merke seg at flere enn noen gang tidligere viser den ironisk antisosiale oppførselen som nå er forbundet med å bruke for mye tid på nettet. Gjør sosiale medier oss til psykopater?

Roten til min personlige aktivitet på nettet er det faktum at jeg er offentlig og gjennomsiktig i identiteten min. Jeg er ansvarlig for tingene jeg sier på nettet fordi jeg legger navnet mitt og bildet mitt på det. Jeg gjør ikke noe under anonymitet. Det er min tro at mye av den psykopatiske oppførselen vi ser på nettet, er fordi det ikke er noen konsekvenser for folk som slår ut eller er slemme på nettet når de gjemmer seg bak kappen av anonymitet. Jeg tror ikke folk er mer slemme på nettet enn de noen gang har vært i det virkelige liv ... men det er lettere å være psykopatisk når du ikke holdes personlig ansvarlig.

Sosialpsykopat

5 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Det har INGENTING å gjøre med sosiale medier. Det er bare der problemet er mer visuelt og hvor informasjonen er å samarbeide studien. Det har ALT å gjøre med det faktum at amerikanerne ... er OBSERT med arbeid. Alt i livet deres dreier seg om et eller annet aspekt av arbeidet, og få får ferie lenger. Når folk ikke får nok tid til å tilbringe med barna sine (våre FREMTIDIGE ledere osv.), Lærer ikke barna å snakke om ting med foreldrene sine. Mange lærer ikke de følelsene som skiller oss fra dyr. Jeg har sett det på alle inntektsnivåer. De høye inntektene er ofte på jobb eller borte og bruker veldig lite tid på å skattekreditt, jeg mener barn ***. Spør hvilken som helst barnepike eller au pair, det er trist, men virkelig motbydelig på samme tid. Når det gjelder lavtlønnede ... mange jobber med to jobber osv. For å skaffe og igjen ... ..barn blir ikke oppdratt riktig. Det er trist rundt ... .. tør ikke si at Tyskland osv. Er det samme, de er veldig forskjellige når det gjelder familieferie (det er ikke alltid moren), ferietid osv. Det er en bedre måte å hjelpe ut familiene våre. Jeg leste artikler hele tiden og snakket om hvordan amerikanere er de mest effektive arbeidstakerne hvor som helst ... så gå til 6 timers arbeidsdager og oppdra dine d *** barn!

  • 3

   Jeg tror jeg er en av de amerikanerne som du snakker om @driventowin: disqus! Imidlertid vil jeg være uenig i at jeg valgte et arbeid OVER familie. Jeg gjorde alltid begge deler og har et utrolig forhold til barna mine (jeg var alenefar). Jeg tror ikke du må ofre den ene for den andre. Og jeg ville aldri satt familien min sist.

   • 4

    Det er kjempebra å høre mann, det er det virkelig. Jeg ser så mange familier der du bare vet at de er en familie b / c de ankommer og drar sammen. Andre er så anstrengt av økonomiske stressfaktorer at de ikke kan nyte livet. Ble du satt opp før du fikk barn? Eller gjør alt etter? Mye lettere å gjøre hvis du har barn etter, men det kan gjøres.

    • 5

     Først da jeg startet min egen virksomhet (med $ 0 og sønnen min begynte på college) hadde jeg friheten til å blande de to fullt ut! Jeg tror jeg jobber mange flere timer enn den gjennomsnittlige amerikaneren - men mye av det er utenfor familietiden fra midnatt til 4:XNUMX AM

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.