Social Networking Etiquette - Don't be a SNOB

Depositphotos 12423633 s

Ingen snobber tillattDette rantet har brygget en stund, men jeg kommer til å si det, internett har en like stor mengde ** hull som resten av verden. Hah ... pøss, jeg sa det. Jeg føler meg bedre.

Her er biffet mitt. Sosiale nettverk er det beste å treffe på nettet siden… hmmmm…. La oss bare si at det er det beste som noen gang har kommet på nettet. Jeg elsker evnen til å være i stand til å uttale min dissens, ideer og innvendinger. Jeg elsker å høre andres meninger og råd også - selv når jeg lidenskapelig er uenig.

Noen ganger føles dette utrolige verdensnettet som det er det perfekte, lille samfunnet. Jeg har lesere som konsekvent besøker bloggen min, og det er en rekke bloggere som jeg har blitt veldig glad i de siste par årene.

Ingen snobber tillatt - Full

Når det er sagt, hvorfor deltar noen i dette samfunnet for å være slem? Hva er det med livet deres som er så elendig at de faktisk må komme online og gå gjennom arbeidet med å spre deres elendighet til andre? Hvor trist må livet ditt være?

Et par nylige hendelser skjedde som fikk meg. Det siste var at noe av koden min ble sett på nettstedet mitt og hentet Reddit.com av en gent som heter 'gizmo'. Jeg kjenner ikke gizmo, men jeg setter pris på at han tar seg tid og legger ut lenken.

Du er en SNOBSjekk ut kommentarene! SNOBS! Enda bedre var da et av nettstedene mine var på Planet Ajaxian. Se på kommentarene! Rett og slett sårende. Jeg ba ikke om å bli satt ned. Jeg hadde et kult verktøy, jeg brukte litt kul teknologi, og jeg la det ut for folk. Det er til og med gratis! Ingen trenger å gå til det, og hvis de gjør det, trenger de ikke å betale for det.

Poenget er at det ikke er noen grunn til å være SNOBB. Å gi råd, tilbakemeldinger, tips, bekymring, pekere, konstruktiv kritikk ... alle disse metodene er "sosialt" akseptable. Dette er alle ting som hjelper oss å utvikle oss og bli bedre på det vi gjør og det vi vet. Å være SNOB hjelper ingenting. Det gir ingen verdi til det 'sosiale nettverket'.

Greit ... nok av min rant. Hva er en SNOB? Neste gang noen er slem, respektløs eller rett og slett uvitende på et nettsted for sosiale nettverk, kan du sende dem grafikken til høyre! Bruk gjerne noen av disse grafikkene hvor og hvordan du vil! Send dem hit hvis de trenger en fullstendig forklaring.

Og hvis du er en SNOB, fortsett. Ikke gidder å flamme meg på dette - jeg sletter det bare.

8 Kommentarer

 1. 1

  Doug, beklager at du måtte brenne karpaltunnelen din for å fortelle oss om de slemme gutta på Ajax Planet. Det er grublerier i hver folkemengde, antar jeg. Be for dem. Det er det HAN ville gjort. Og fortsett å gjøre det du gjør. Du er og inspirasjon for meg!

 2. 2

  Det virker for meg at det er mange wannabe-mobbere der ute, og de tror de kan trakassere og hisse opp i dritt fordi de er "anonyme" på internett. Noen mennesker slipper bare å være drittsekker. Slik jeg ser på det er at de er patetiske, ensomme skapninger og ikke verdt et svar eller bekymring.

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  LOL,

  Jeg lurte på når noen skulle komme rundt til denne økende trenden. Jeg vil låne merket ditt og sende det til andre. Så ikke glem å CC-lisensiere den 😉

 8. 8

  Doug vi alle elsker deg, trenger vi å piske litt, hvis vi gir meg beskjed, vil jeg prøve å finne noen gutter som fortsatt kan. Jeg kan, men ikke lenge

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.