Programvare og verktøy jeg ikke kunne leve uten

Depositphotos 2580670 original

Lesning Dougs innlegg det fikk meg til å tenke på alle applikasjonene som jeg har blitt avhengig av, som en del av hvordan jeg driver virksomheten min og livet mitt. Flere, Tungle og Dropbox, Doug nevnte allerede. Men her er en liste over noen få andre jeg ikke kunne forestille meg livet uten:

nettnotaterWebNotes - Dette er en uvurderlig del av nettforskningen min. Enten jeg prøver å finne informasjon for et klientprosjekt, inspirasjon til et blogginnlegg eller spore resultater fra en PR-kampanje, lar WebNotes meg fange og organisere informasjon med post-it-notes og highlighters. Og den beste delen er verktøyet for generering av rapporter. Når vi samarbeider med en automatisert Google Alert, ser vi ut som vi brukte timer på å søke på nettet og utarbeide sammendragsrapporten!

Adresse to - Mer enn en adressebok, dette er et ekte CRM-verktøy. Jeg har brukt en rekke databaser gjennom årene for å administrere kontaktene mine, Access (jeg bygde min egen, gutten var så geeky), ACT og Outlook, og jeg synes denne passer meg perfekt. Nettbasert, jeg kan dele kontaktene mine med hele teamet mitt. Vi kan administrere kontakter og prosjekter med den innebygde oppgavelisten. Dessuten migrerer jeg sakte fra ConstantContact til e-postverktøyet AddressTwo. Selv om det er litt begrenset fra en design- og rapporteringsstruktur, elsker jeg muligheten til å spørre databasen, identifisere akkurat den rette gruppen og levere den riktige meldingen.

Jeg elsker også muligheten til å sende Addy e-post med navn på personer jeg vil ha med i databasen eller introdusere for hverandre, og hun tar seg av det. (Ja, jeg vet at hun egentlig ikke er en person, men noen ganger oppnår hun mer for meg enn en ekte ansatt, så det er vanskelig å ikke tenke på henne som en person)

Audacity - Folk som kjenner meg godt, synes det er utrolig morsomt at jeg tjener penger som forfatter, fordi jeg ikke er forfatter. Jeg er en snakker! Som snakker ble jeg fascinert av ideen om å legge til podcaster i min blogg og Audacity har gjort det mulig. Med veldig lite investert tid har jeg flyttet fra nybegynner til redigering pro. Jeg kan ikke redigere det minste avbruddet på um, er eller telefonsamtaler. (Selv om jeg noen ganger lar dem være, bare fordi de gir karakter).

Jeg elsker det faktum at de ukentlige podcaster reduserer skrivemengden jeg må gjøre, men det er også andre fordeler. Programmene gir meg en unnskyldning for å invitere en venn inn for en innspilling og et besøk. Nå som jeg har lært å håndtere teknologi, tar opptak bare noen få minutter, så har vi tid til å ta igjen og snakke om andre ting!

Disse tre applikasjonene var nye for meg i 2009. Det er utrolig hvor raskt ny teknologi blir en del av livet ditt. Jeg gleder meg til å se hva jeg oppdager neste år!

2 Kommentarer

  1. 1

    Det er interessant å se likhetene mellom oss, Lorraine! Jeg har ikke prøvd AddressTwo ut ennå - men en CRM kan være i min nærmeste fremtid.

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.