Noe rådgivende humor ... Skjeen og strengen

Fra venn, Bob Carlson, kl HealthX:

En tidløs leksjon om hvordan konsulenter kan gjøre en forskjell for en organisasjon.

I forrige uke tok vi med noen venner til en ny restaurant, og la merke til at servitøren som tok bestillingen vår, bar en skje i skjortelommen. Det virket litt rart.

Da busgutten hadde med oss ​​vannet og kjøkkenutstyret, la jeg merke til at han også hadde en skje i skjortelommen. Så så jeg meg rundt og så at alle ansatte hadde skjeer i lommene.

Da servitøren kom tilbake for å servere suppen vår spurte jeg: "Hvorfor skjeen?"

“Vel,” forklarte han, “restaurantens eiere hyret en konsulent for å modernisere alle prosessene våre. Etter flere måneders analyse konkluderte de med at skjeen var det hyppigste redskapet. Det representerer en fallfrekvens på omtrent 3 skjeer per bord per time. Hvis personellet vårt er bedre forberedt, kan vi redusere antall turer tilbake til kjøkkenet og spare 15 arbeidstimer per skift. ”

Som flaks ville ha det, droppet jeg skjeen min, og han var i stand til å erstatte den med reserven. "Jeg får en skje neste gang jeg går på kjøkkenet i stedet for å ta en ekstra tur for å få den akkurat nå." Jeg var imponert.

Jeg la også merke til at det hang en streng ut av servitørens flue. Når jeg så meg rundt, la jeg merke til at alle servitører hadde samme snor hengende fra fluene sine. Så før han gikk av, spurte jeg servitøren: "Unnskyld meg, men kan du fortelle meg hvorfor du har den strengen akkurat der?"

"Å, absolutt!" Så senket han stemmen. “Ikke alle er så observante. Den konsulenten jeg nevnte fant også ut at vi kan spare tid i toalettet. Ved å binde denne strengen til toppen av at du vet hva, kan vi trekke den ut uten å berøre den og eliminere behovet for å vaske hendene, og forkorte tiden i toalettet med 76.39 prosent. "

"Når du får det ut, hvordan legger du det tilbake?"

"Vel," hvisket han, "jeg vet ikke om de andre ... men jeg bruker skjeen."

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.