Sosiale medier forklart med kaffe

kaffe sosiale medier

Kaffe er en av de utrolige gledene i livet mitt som jeg bare ikke klarer meg uten. Jeg nipper til en nystekt mørk fransk stek akkurat nå, og den er fantastisk, brygget i espressomaskinen min. Mine beste venner eier en kaffebar. Det er ingenting jeg elsker mer enn å oppdage noe kaffehus uten kjetting når jeg er på veien. Det meste av tiden jeg møter noen, er det på en kaffebar. Kaffe har gått utover stimulant og er nå en drink assosiert med så mange gode minner for meg.

Denne infografikken nedenfor er fra Marketplace Maven og ble inspirert av oppfinnsomheten Sosiale medier og smultringer av Three Ships Media i Raleigh.

Sosiale medier forklart med kaffe

3 Kommentarer

  1. 1

    Siden jeg er en vanlig kaffedrikker og jeg ikke kunne jobbe meg gjennom en dag uten minst en kopp kaffe, synes jeg denne "infografikken" er virkelig genial. Det er bare så mye sannhet i det. Takk for at du deler dette med oss ​​Douglas.

  2. 3

    Jeg er mer en tedrikker selv, men det er en virkelig flott infograf Douglas. Jeg må kanskje skrive det ut og dele det med moren min neste gang jeg er på besøk – kanskje hun får det jeg gjør nå LOL Åh, og jeg liker spesielt Google+-forklaringen 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.