Sosiale nettverkere sier de er overveldede

Depositphotos 23794459 xs

Jeg vet jeg er. Jeg klarer ganske enkelt ikke å følge med på alle samtalene jeg balanserer på tvers av alle mine sosiale nettverk. Heldigvis, verktøy som Viral varme, Hubspot, HootSuite, Buffer og andre hjelper meg med å håndtere varsler, omtaler, svar og samtaler ... men jeg føler meg fortsatt som om jeg ikke gjør alt jeg burde gjøre for å følge med. Jeg er ikke den eneste ifølge MyLife og Harris Interactive.

MyLife avsluttet nylig en nasjonal undersøkelse om atferd i sosiale medier. Studien avslører at sosiale nettverkere vokser seg enda mer overveldet med å sjonglere det økende antall sosiale nettverk og e-postkontoer de administrerer, noe som resulterer i en frykt for å gå glipp av (FOMO), og vurderer en "ferie" fra sosiale medier helt.

Her er infografikken de satt sammen på undersøkelsen:

MyLife_Overwhelmed_IG_2_7-2

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Vi trodde teknologi ville gjøre livene våre enklere ennå, vi har IKKE mer "fri" tid i dag enn vi hadde for flere tiår siden. Og for noen av oss har grensene mellom jobb og hjem blitt uklare. Vi er på enhetene våre. Alle. De. Freaking. Tid. Flott info. Takk for at du deler 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.