DAGENS SPAM

SPAMSelv med alle SPAM-filtre i verden, får jeg fortsatt spam. Jeg hater SPAM, men jeg må innrømme en av mine skyldige gleder når jeg skanner gjennom SPAM, jeg pleier å lese noen. Jeg skanner dem raskt for å prøve å identifisere ting som ble fanget av filteret som var gyldige kommentarer. Men innimellom skanner jeg over en liten perle.

Her er min favoritt Kommentarsøppel i dag:

Hallo. Mine komplimenter til et veldig hyggelig nettsted. Jeg har det veldig bra å se katten din. Mye suksess med avl.

Huh?

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 4

  Bryr du deg om å dele dine avlstips?

  Så hva gjør du? Sett dem i et rom, lås det opp, kom tilbake på slutten av dagen og bam, 10 små søte kattunger som stirrer rett opp på deg? 🙂

  • 5

   For morsomt. Jeg har faktisk en Jack Russell som ikke tillater noe annet levende dyr i vårt hjem. Hans første offer var fuglen vår, Ozzy. Hans neste offer var en Gerbil sønnen min kjøpte til datteren min. Han er en jeger ... pasient og psykotisk. Vi elsker ham likevel.

 4. 6

  Noen SPAM-kommentarer kan være morsomme. Har du prøvd å bruke en av matematikkommentarene spambeskyttelsesprogrammer? Jeg har funnet dem veldig effektive til å blokkere spam.

  Her er den jeg bruker:
  Math Plugin for søppelpost.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.