Fortsatt på emnet på bloggen din? Bruk tagskyen din for å se

CloudNår jeg besøker andre nettsteder, ser jeg veldig sjelden på taggskyen deres. Jeg er ikke sikker på hvorfor, jeg antar at jeg vanligvis er der fordi jeg fant meg selv der gjennom en referanse eller tittelen eller bildeteksten var av interesse for meg.

Imidlertid tror jeg det er viktig for bloggere å ta hensyn til sin egen bloggs tagsky. Du kan se taggskyen min i sidefeltet under “Tagger”. Jeg tror jeg gjør en ganske god jobb med å holde på innhold, siden skyen refererer virksomhet, markedsføringog teknologi. Det var virkelig det jeg ønsket å beholde bloggens innhold om, så jeg antar at jeg gjør en ganske god jobb.

En tagsky (mer tradisjonelt kjent som en vektet liste innen visuell design) er en visuell skildring av innholdskoder som brukes på et nettsted. Ofte er mer ofte brukte tagger avbildet med en større skrift eller på annen måte understreket, mens den viste rekkefølgen generelt er alfabetisk. Dermed er det både mulig å finne en merke etter alfabetet og etter popularitet. Å velge en enkelt tag i en taggsky vil vanligvis føre til en samling av elementer som er knyttet til den taggen. - Wikipedia

Vær oppmerksom på tagskyen din, den vil gi deg informasjonen for å se om du holder på med innholdet eller ikke. Ta en titt på noen av disse taggskyene og se om disse nettstedene holder på innholdet eller ikke:

 • Martech Zone
 • Engadget
 • Gapende tomrom
 • En liste fra hverandre
 • Scobleizer

Bortsett fra mine, er dette noen eksempler på noen svært vellykkede blogger. Når du sammenligner merkeskyen med definisjonen av bloggen, finner du perfekt symmetri mellom dem. Jeg antar at hvis tagskyen din ikke gir en besøkende en følelse av hva bloggen din egentlig handler om, bør du sannsynligvis justere fokuset ditt, eller justere hvordan du beskriver og definerer bloggen din.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Doug,

  Jeg havnet på en eller annen måte på nettstedet ditt fra click thrus og la oss si at denne artikkelen var veldig nyttig. Som ny blogger er det vanskelig å holde tritt med alle SEO-ideene der ute. Takk for at du komprimerte det til et fordøyelig format. Hvis jeg nå bare kan finne ut om det å legge igjen en kommentar med nettadressen min er det samme som en tilbakesporing?

 3. 3
 4. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.