Slutt å gjemme deg for de besøkende

skjule

Det forbløffer meg fortsatt hvor mange selskaper som skjuler seg for kundene sine. Jeg undersøkte forrige uke på iPhone-apputviklere fordi jeg har en klient som har behov for en iPhone-app. Jeg spurte noen på Twitter. Douglas Karr ga meg noen henvisninger, og jeg visste også om en henvisning fra en tidligere samtale med en annen venn. Jeg gikk til nettstedene til tre forskjellige selskaper og ble umiddelbart frustrert.

Hvert selskap hadde i det minste et nettsted, men de var alle vage, sparsomme, kjedelige eller alle de ovennevnte. De sa ikke engang tydelig "vi lager iPhone-apper" og viste ikke noe tidligere arbeid eller skjermbilder.

Det ble enda verre da jeg gikk til kontaktsidene deres. Jeg så ikke et eneste telefonnummer, adresse eller i noen tilfeller til og med en e-postadresse. De fleste hadde bare et enkelt kontaktskjema.

Selv om jeg fylte ut kontaktskjemaene, følte jeg meg litt bekymret. Var disse legitime selskapene? Kan jeg stole på dem med klientens penger? Ville de gjøre et godt arbeid? Min klient vil ha noen lokale - er de til og med lokalisert i Indianapolis?

Min klient er et produksjonsfirma på flere millioner dollar, og jeg må kunne henvise dem til noen med tillit. Så langt var jeg ikke sikker på om jeg hadde funnet det rette selskapet.

Så fikk jeg en ny henvisning på Twitter fra Paula Henry. Hun henviste meg til et selskap. Da jeg gikk til selskapets nettside, ble jeg solgt. Her er hvorfor:

  • De hadde en vakker nettside som får dem til å se ut som et ekte selskap
  • De viste faktisk ut skjermbilder av tidligere arbeid
  • De klart angi hva de gjør: "Vi utvikler iPhone-applikasjoner"
  • De er aktiv på Twitter og vise Twitter-samtalene sine på nettstedet (jeg kan finne dem til å snakke med dem)
  • Deres kontaktside har en e-postadresse, fysisk adresse og telefonnummer

Kort sagt, selskapet gjorde det enkelt for meg å stole på dem. Jeg ringte og la igjen en telefonsvarer, og jeg ringte tilbake innen en time. Jeg stilte noen spørsmål og lærte mer om deres tidligere arbeid. Jeg skal nå jobbe med dem for å utvikle en iPhone-app for min klient.

Bildet du presenterer på nettet, meldingen du kommuniserer og den enkle kontakten med deg, gjør en stor forskjell for kundene dine. Gjør deg selv lett å gjøre forretninger med.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.