StumbleUpon fortsetter å mate bloggen min

I kveld analyserte jeg noen av de henvisende nettstedene for bloggen min, og jeg kunne ikke annet enn å se en statistikk som skiller seg ut mer enn noen annen - Snuble over driver mye trafikk til nettstedet mitt! Det er mange bokmerkesider på nettet, men StumbleUpon har den ene strategiske fordelen som ingen av de andre har - de gir lenker etter relativ interesse.

Når du laster inn StumbleUpon verktøylinje (Hvilken deg absolutt burde du snuble på nettsteder og gi dem tommelen opp eller tommelen ned. Når du genererer en historie, matches sidene som StumbleUpon sender deg til neste, basert på sannsynligheten for å gi dem tommelen opp. Det er en bemerkelsesverdig prosess som er veldig intelligent.
besøk

Kanskje viktigere enn antall besøkende som StumbleUpon sender meg, er det faktum at det er et henvisende nettsted med en veldig, veldig lav fluktfrekvens! Omtrent halvparten av personene som sendes til nettstedet mitt, går gjennom til et annet innlegg eller en annen side på nettstedet. Det er en veldig lav avvisningsfrekvens, lavere enn noe annet henvisende nettsted.
avvisningshastighet

I motsetning til Slashdot, Digg, og de andre store bokmerkemotorene, har StumbleUpon virkelig "Midas touch", som gir bloggen eller nettstedet ditt trafikk som finner innholdet ditt relevant basert på profilen de har utviklet for de besøkendes liker og ikke liker.

Stor takk til en av de andre ledende henvisningene til nettstedet mitt, bitboks. De har sendt mer trafikk fra å legge meg til blogglisten deres enn jeg noen gang ville fortjent for å hjelpe dem. Hvis du er en nybegynner eller erfaren grafiker, må du sjekke ut Bittbox-nettstedet og registrere deg for deres feed. Det er et fantastisk nettsted med detaljerte opplæringsprogrammer og mange nedlastinger.

Legg også merke til det Twitter kryper opp henvisningene! Hvis du ikke har satt opp en Twitterfeed eller lagt til en autoposteringsmekanisme for at bloggen din skal bli lagt ut på Twitter, må du gjøre det i dag!

7 Kommentarer

 1. 1

  I tillegg til å legge ut dine egne sider til disse kildene Ta deg tid til å snuble eller Twitter om en venn. Uten å spørre, vil de ofte gi tilbake tjenesten, og det er så mye mer troverdighet når noen andre snakker om deg, Retweets, Stumbles eller Diggs.

 2. 2

  Jeg har alltid stilt spørsmål ved hensikten og verdien av sosiale bokmerker. Selv om jeg har sett økt trafikk til bloggen vår fra StumbleUpon, er jeg overrasket over at folk bruker tjenesten.

 3. 3

  Jeg er ikke uenig @chuckgose. Jeg tror at noen mennesker bare naturlig trekker til forskjellige verktøy. Det er et sultent publikum i den andre enden av disse sidene. Hvis det å legge ut et bokmerke her og der kan generere relevant trafikk, hvorfor ikke?

 4. 4

  Et av problemene med å bruke snuble over til å stole på treff er hvor mange av dem som faktisk samhandler med nettstedet ditt? Jeg har lagt merke til at noen av nettstedene mine dukker opp med noen utrolig høye tall fra snuble over, trippel noe annet som styrer trafikk, men antallet kommentarer forblir det samme. Gjennomsnittlig tid på stedet har egentlig ikke endret seg heller. Jeg vet at trafikk er trafikk, men på samme tid, hvordan er det fordelaktig hvis folk treffer nettstedet og forlater i løpet av kort tid og faktisk ikke går til noen andre sider ...

  Bare noen tanker i bakhodet, jeg vil gjerne høre hva du synes om det 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.