Presentasjon: Hvordan overbelaste arrangementet ditt

lad opp arrangementet ditt

Jeg har vært en langvarig fan av Hugh McLeod og hans kunst på gapendevoid i mange, mange år. Hugh publiserte nylig denne presentasjonen om supercharging av arrangementet ditt. For mange begivenhetsmarkedsførere mener at markedsføringen slutter når begivenheten begynner. På denne dagen med søk og sosiale medier vil det imidlertid føre til suksessen til arrangementet ditt - og påfølgende hendelser i flere måneder og år fremover, hvis du lader arrangementet ditt med de rette tilbudene og mulighetene.

Når jeg leser på nettet om en flott begivenhetsopplevelse som kollegene mine har, kan jeg ikke unngå å føle meg litt utenfor. Jeg gjør det til et poeng å planlegge å komme til neste arrangement som folket og arrangørene setter sammen. Mens markedsføringen din for å delta på det aktuelle arrangementet kan stoppe når dørene åpnes, har markedsføringsarbeidet ditt for neste arrangement nettopp begynt!

En kommentar

  1. 1

    HI Douglas, takk for disse fantastiske tipsene. Imidlertid er jeg bare nysgjerrig på at jeg antar at den må forberedes når du starter din store drøm. Vi må virkelig tenke på alle forberedelser du nevnte i innlegget ditt.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.