Last ned dette programmet vi bygde for å fikse programmet vårt?

Våre klienter bruker PCAnywhere for deres støtteproblemer. Jeg kjører Vista - så da jeg prøvde å laste vår lisensierte klient, ble jeg raskt møtt med en inkompatibilitetsmelding og installatøren sluttet.

Da de besøkte Symantec-nettstedet, løste de selvfølgelig kompatibilitetsproblemet med et oppgradering til versjon 12.1. Haken? Du må betale $ 100 for oppgraderingen. Jeg må ha det, så jeg betalte $ 100. Å betale $ 100 for at en applikasjon bare skal fungere etter at du har betalt den første lisensen før, er virkelig nok til å gjøre deg sint.

Nå som jeg har 12.1 lastet opp, har jeg mange problemer med det. Appen ser ut til å kjøre hvis jeg ser i Oppgavebehandling, men vinduet er ingen steder å finne. Og hvis jeg får opp vinduet, er det helt tomt. Jeg begynte å undersøke problemet i Symantec-fora. Ett notat jeg fant var en flott artikkel om Symantec Autofix program.

Hva slags programvareselskap skriver et program som løser problemer som påvirker det opprinnelige programmet? Jeg antar at Symantec ville være det selskapet.

Hei Symantec: Hvis du vet hva problemet er, og hvordan du løser det, kan du sette løsningen i original applikasjon!!!

Etter at du har installert Autofix-programmet, har PCAnywhere fortsatt problemer. Jeg krype når jeg må bruke et hvilket som helst Symantec-program... Jeg har skrevet om dem for lenge.

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Ok, flott ... bortsett fra at hver .5-oppdatering (og noen av .1-oppdateringene) er en egen produktlinje som krever ekstra kjøp. For $ 200 (selv med $ 100 "oppgraderingsrabatt") forventer jeg at programvareproduktet mitt fungerer uten problemer. Umiddelbart. Ikke etter å ha ventet 6 måneder, eller til og med etter å ha ventet på 30 MB oppdateringer fra LiveUpdate-systemet ... som interessant nok bare ser en del av den installerte programvaren. Hvorfor oppdaterer den ikke * alle * Symantec-programvarene mine samtidig, i stedet for å kreve 7 forskjellige LiveUpdate-forekomster for 7 separate produkter fra samme selskap?

      Tilbake til min opprinnelige forståelse ... hvorfor skulle jeg måtte betale ekstra for å skaffe meg det som i det minste burde ha vært en oppdatering gitt ut til brukere av 12.1, nevermind 12.0 (som ikke fungerte på Vista)?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.