Last ned dette programmet vi bygde for å fikse programmet vårt?

Våre kunder bruker PCAnywhere for deres supportproblemer. Jeg kjører Vista - så da jeg prøvde å laste den lisensierte klienten vår, ble jeg raskt møtt med en inkompatibilitetsmelding og installatøren sluttet.

Da de besøkte Symantec-nettstedet, løste de selvfølgelig kompatibilitetsproblemet med et oppgradering til versjon 12.1. Haken? Du må betale $ 100 for oppgraderingen. Jeg må ha det, så jeg betalte $ 100. Å betale $ 100 for at en applikasjon bare skal fungere etter at du har betalt den første lisensen før, er virkelig nok til å gjøre deg sint.

Nå som jeg har 12.1 lastet opp, har jeg mange problemer med det. Appen ser ut til å kjøre hvis jeg ser i Oppgavebehandling, men vinduet er ingen steder å finne. Og hvis jeg får opp vinduet, er det helt tomt. Jeg begynte å undersøke problemet i Symantec-fora. Ett notat jeg fant var en flott artikkel om Symantec Autofix program.

Hva slags programvareselskap skriver et program som løser problemer som påvirker det opprinnelige programmet? Jeg antar at Symantec ville være det selskapet.

Hei Symantec: Hvis du vet hva problemet er, og hvordan du løser det, kan du sette løsningen i original applikasjon!!!

Etter at du har installert Autofix-programmet, har PCAnywhere fortsatt problemer. Jeg krype når jeg må bruke et hvilket som helst Symantec-program... Jeg har skrevet om dem for lenge.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  If you are getting this consistently, try the following:

  – Launch sessioncontroller.exe – you will find this in the program install directory.
  – wait a few seconds
  – then double click and launch pcAnywhere (winaw32.exe)

  The blank screen is due to pcanywhere timing out waiting for sessioncontroller.exe to launch.

  This has been fixed in 12.5 – currently in Beta at http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

  -abhijit

  • 3

   Ok, great… except that every .5 update (and some of the .1 updates) are a separate product line, requiring an additional purchase. For $200 (even with the $100 “upgrade” rebate), I expect my software product to work, out of the box, with no issues. Immediately. Not after waiting 6 months, or even after waiting for 30mb of updates from their LiveUpdate system… which, interestingly enough, only sees a portion of their installed software. Why doesn’t it update *all* of my Symantec software at once, instead of requiring 7 different LiveUpdate instances for 7 separate products from the same company?

   Back to my original gripe… why should I have to pay extra to acquire what should, at the very least, have been a patch released to users of 12.1, nevermind 12.0 (which didn’t work on Vista)?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.