Jakt på tenåringer med hagler

Jeg har gjort meg skyldig i å ha produsert her i Indiana like mye som neste fyr. Når jeg tenker på produksjonsjobb, ser jeg for meg en fyr i kjeledress som gjør noe monotont produksjonslinjearbeid igjen og igjen. Min oppfatning er sannsynligvis ikke forskjellig fra tenåringer i dag.

Produksjon og logistikk er ikke engang spennende ord. De er gamle. De er kjedelige. Det er vanskelig å se dem på en annen måte! Sannheten er at produksjon og logistikk er alt annet enn kjedelig. Produksjon tilsvarer dynamisk, høyhastighets automatisering. Logistikk tilsvarer komplekse programvaremodeller kombinert med fascinerende voksende teknologier som geografiske informasjonssystemer.

tenåringer7Spørsmålet er hvordan en hel stat endrer måten regjering, foreldre og barn tenker på deg når så mange mennesker ikke skjønner hva du egentlig er? Visst, merkevarekampanjer, typisk markedsføring til påvirkere som politikere og lærere vil hjelpe. Men hvordan retter du deg mot de menneskene du trenger for å fylle hundretusenvis av jobber på få år? Det var et spørsmål som ble stilt til meg i ettermiddag ... for en doozy!

I en stat som Indiana, hvor hubrisen til det 4-årige college har bosatt seg i (det er det vi er kjent for, ikke sant?), Hvordan tiltrekker du unge talenter til handelsprogrammer og 2-årige handelshøyskoler? Jeg tror det er et tredobbelt forslag:

 1. Sikre at påvirkere anerkjenner den bitre virkeligheten av statistikk. De fleste studenter som begynner på 4-årige skoler, fullfører ikke gradene. Og av de som tar sin bachelorgrad ... mange har vanskelig for å finne meningsfull jobb. En influencer som snakker C + -studenten til et 4-årig studium, gjør kanskje ikke noen fordeler for dem. Det er en tøff pille å svelge!
 2. Sørge for at foreldre anerkjenner mulighetene for å diskutere dem med barna sine. På min sønnens på skolen var han en middelmådig student - så det var militæret som banket på døren hver dag. Bill begynte på IUPUI i stedet og har nå blomstret ut til en dobbel utmerkelse hovedfag i matematikk og fysikk. Han begynner også å tiltrekke seg stipend og jobber for å veilede andre studenter ved universitetet.

  Poenget mitt med sønnen min er dette - hvis vi ikke hadde ressursene til skolegangen hans, kunne han lett blitt snakket inn i militæret. Jeg er veteran og angrer ikke på avgjørelsen - men jeg skjønte ikke at jeg hadde muligheter i hans alder. Han hadde (og har) muligheter! Hvis det 4-årige studiet ikke hadde gått, hadde han vært et eksepsjonelt handelsskoleutsikter (hvorfor høres det så negativt ut?). Han og jeg var ikke klar over det.

 3. Helt nøkkelen til enhver markedsføringsinnsats er selve målet. Det er her gummien treffer veien. Jeg bryr meg ikke hvor godt du påvirker påvirkere og markedsfører til mødre og pappaer ... hvis du ikke får disse barna om bord, vil du mislykkes. Så hvor finner du dem? Facebook? Twitter? Mobil? Videospill? På skolen? Ungdomsgrupper?

Ja, du finner dem overalt. Vi har gjort en god jobb med å utdanne barna våre til å bygge sine egne identiteter, tenke annerledes, finne lykke ... så det er akkurat det de gjør. Du kan finne datteren min tar bilder og dele dem. Katie tester også ut videoer med Flip-kameraet sitt. Og selvfølgelig på Instant Messenger og mobiltelefonen hennes. Innimellom kommer hun sammen med vennene sine og leker Rock Band.

My sønn blogger (sporadisk), er på Facebook og blir med sine andre musikervenner på MySpace. Bortsett fra det, finner du ham på hans favoritt-hangouts, Bønnekoppen (han fikk meg hekta) og Waffle House... ja, Waffle House.

Tenåringer har valg i våre dager og kjemper for sin egen individualitet. Svært få, om noen, av sønnene mine og datterens venner gjør opprør som vi gjorde da jeg var ung. De er bortskjemte. De har leker. De har Internett. De har hverandre. De liker ikke merkevarer eller blir administrert. De liker grønt. De vil redde jorden ... hva det enn betyr.

Å utnytte ungdommen i dag krever mer enn noen få velutviklede infiltrasjonsmetoder fra før. Jeg husker da alt Nike måtte gjøre var å kjøre sine nyeste hightops i en film for å komme i salg. I dag ønsker barna å finne det par joggesko som ingen har.

Hvis du skal jakte på tenåringer, bør du ta med en hagle. Dominerende Google, Youtube, Flickr, Facebook (kan være litt for gammel), Min plass, musikkscenen, kjøpesenteret, videospill, mobiltelefoner og den lokale kaffebaren eller Waffle House kan være en god start!

Mitt råd er at det kan være lettere å skaffe tenåringer et sted be i stedet for å dra dit det har. Jeg vet hvor takknemlige barna våre var for regionale ungdomsgrupper og kirkegrupper der de kunne henge, snakke, spille videospill og fremdeles få beskjed om et stort budskap. De kom ikke alltid for meldingen, men de kom for hverandre! Det stedet trenger ikke være en murstein og mørtel, det kan være et flott sted online.

Dine tanker? Bilde og et flott innlegg om Teen Marketing funnet på perspektivbloggen.

4 Kommentarer

 1. 1

  Flott innlegg! Gir meg mer å tenke på, jeg har en del år på meg før de to barna mine er tenåringer, men jeg vet at det vil fly forbi før jeg vet ordet av det. Jeg tror at noe av det verste vi gjør er å presse barn til college når de virkelig ikke er klare for det. Det er andre alternativer: militær, handel, serviceorganisasjoner.

 2. 2

  Dessuten ønsker ikke alle å være på et kontor eller et laboratorium hele dagen. Det er mange barn som har vært lenket til et skrivebord de siste 13 årene, som heller vil være oppe og gjøre noe annet enn å skrive. Produksjon er ikke bare for C-studenter. Jeg har kjent noen strålende folk i handelsjobber som heller vil være oppe og gjøre noe fysisk.

  Det får meg til å tenke på Office Space hvor Peter endelig er glad for å jobbe med et opprydningsmannskap i stedet for å være i et avlukke.

  • 3

   Michelle,

   Du har helt rett, og jeg håper jeg ikke kom over som å si at disse jobbene på en eller annen måte var for studenter under gjennomsnittet. Poenget mitt er det motsatte – disse jobbene er både spennende, teknologisk avanserte, fører til svært godt betalte karrierer OG KREVER IKKE en 4-årig grad. Noen av dem krever ikke engang 2 år!

   Det er egentlig bare en oversett bransje. Alle tror at for å lykkes trenger du en bachelor i dag. Selv om jeg vil si at det er en god 'forsikring', er det kanskje ikke den mest underholdende og fruktbare ruten for en ung person som ønsker en utfordrende og givende karriere!

   Tusen takk for tankene dine!
   Doug

   PS: JEG ELSKER Office Space!

 3. 4

  Flott postdoug.
  Å være en "millennial" jeg def. enig i alt du sier her.

  Møt dem der de er, og ta en cola med den hagla. Du kommer til å trenge det.

  PC Last bokstav hva #$@# betyr det?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.