Sier nettstedet ditt "Hold deg utenfor"?

keep-out.jpgNår jeg jobber med noen SEO-fagpersoner, presser de de høyeste søkevolumene eller de mest konkurransedyktige ordene. Når jeg jobber med tradisjonelle medier, skyver de alltid øye baller og når. Når jeg jobber med gutter på sosiale medier, måler de alltid fans og følgere. Når jeg jobber med designere, vil de designe for de minste oppløsningene.

Jeg hører ikke på dem.

Markedsføring handler ikke om å identifisere den laveste fellesnevneren for å maksimere potensialet for rekkevidde eller distribusjon. Som markedsfører kan kampanjen noen ganger være å identifisere en enkelt ressurs eller påvirker for å nevne riktig. Det er basert på deres autoritet, aktualiteten i kampanjen og målgruppen vi ønsker å nå. Noen ganger er det ikke nevneren i det hele tatt - det er et skittent, godt plassert og fokusert mål for et bestemt formål.

Jeg bryter regler.

Nettstedene mine bryter mange regler. Noen påpekte at selv om jeg presser kundene mine til å designe nettsteder med høy kontrasterende skrifttyper på en lys bakgrunn, vår nytt mediebyrå nettstedet er designet med mørk bakgrunn og lyse skrifter ... mye vanskeligere å lese. Andre venner har påpekt at den heller ikke passer på en bærbar datamaskin med liten oppløsning.

Jeg vet.

Sannheten er at jeg ikke vil tiltrekke besøkende med netbooks eller eldre bærbare datamaskiner. Jeg ønsker å få oppmerksomhet fra folk med store oppløsninger. Jeg vil ikke tiltrekke selskaper som ikke vil oppgradere fra Internet Explorer 6. Jeg vil ikke engang at folk skal lese nettstedet mitt. Jeg vil at de skal bla gjennom det og lure på om jeg kan hjelpe dem eller ikke ... og få dem til å klikke seg gjennom på et webskjema.

Hvis du er uenig, er du ikke prospektet mitt.

Jeg har høye avvisningsfrekvenser. Det er bra. Jeg ønsker ikke lave fluktfrekvenser. Jeg ønsker å tiltrekke meg mange søkemotorbrukere, men jeg vil at disse menneskene skal få et øyeblikkelig inntrykk og forlate eller koble til. Jeg går ikke i detalj om hva vi gjør for selskaper ... det er fordi vi er interessert i praktisk talt alle store selskaper. Hensikten med nettstedet mitt er å diskvalifisere de fleste potensielle kunder og motivere resten til å få tak i oss.

Det fungerer.

Denne bloggen er selvfølgelig annerledes. Vi gjennomgår en ny redesign denne måneden for å forbedre rekkevidden og distribusjonen av nettstedet, samt å tiltrekke flere besøkende. Målet vårt og inntektene knyttet til det drar nytte når vi når flere besøkende. Vi kommer fortsatt til å innlemme noen designfunksjoner som er optimalisert for mer sofistikerte brukere, men vi vil ikke begrense publikummet vårt.

Står nettstedet ditt "Keep Out"? Det er ok!

Online markedsføring handler ikke alltid om å nå så mange mennesker du kan, noen ganger handler det om å motvirke feil publikum. Det er derfor jeg har vært motstander av å bruke systemer som Digg til bedriftssider. Mange ganger begraver de nettstedet og forårsaker tekniske problemer uten å legge til en eneste relevant besøkende.

Det er spesifikke ting du kan gjøre for å tiltrekke og forringe publikum fra bedriftens nettsted eller blogg. Ikke vær redd for å bryte reglene.

2 Kommentarer

  1. 1

    Dette er det jeg liker med nett- og markedsverdenen, de eneste reglene er at det ikke er noen regler! Så lenge mål er satt, spores fremgang og resultatene er positive, hva mer betyr det?

    Doug, det jeg respekterer med deg er fryktløsheten din når du tar stilling og gir din mening. Det får folk til å tenke hardere, og det er den beste gnisten for vellykket kreativitet man kan be om.

    ELSKER DET!

    Harrison

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.