Technorati lanserer siden på nytt ... med noen kule verktøy!

Dorion Carroll bare skrev meg fra Technorati og de har "omstudert" bloggers verktøy-side med en myk lansering av noen nye Technorati-bloggverktøy. Dere vet at jeg er en Technorati-nøtt!

Siden er lagt ut mye bedre og inkluderer lanseringen av noen få nye verktøy, inkludert plugin-modulen for Technorati Authority. Jeg har endret nettstedet mitt og vil være oppe om noen minutter med det! (Det er under min Rank Plugin på sidefeltet).

Jeg skrev Plugin for Technorati Rank for WordPress for noen uker siden. Jeg brukte ganske mange teknologier for å gjøre det lettere å skrive pluginet (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache osv.), Så jeg har fått noen tilbakekoblinger om at det ikke fungerer med mange verter.

Hvis folk bare ville flytte til en god vert, trenger du ikke å bekymre deg for det! 😉

Lesere av nettstedet mitt kan få 12 måneder med GRATIS hosting! Hit bunnen av min Om side i 12 måneder gratis med verten min.

7 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Takk! Jeg kunne ikke ha gjort det uten dere alle sammen. Jeg trenger noen nye mål, målet mitt var 5,000 i år. Jeg visste ikke at når du vokser i aksept, vokser din rang virkelig raskere når du klatrer. Jeg antar at når du først kommer inn på topp 500, begynner det å avta igjen.

   La oss håpe vi begge finner ut av det!

   Doug

 2. 3
 3. 5

  Jeg kom innom dette nettstedet på grunn av Technorati-pluginet ditt og ble interessert i kommentarene som ble lagt ut. Så jeg bestemte meg for å abonnere og se hvor det går. Takk for nå ...

  ... Dave

 4. 7

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.