Technorati Rank WordPress Plugin 1.0.9 Utgitt

TechnoratiXial påpekte med rette at 1.0.8-utgivelsen av Technorati Rank WordPress Plugin ikke klarte å validere (oops ... og takk til Xial!). Som et resultat har jeg gjort en mindre revisjon og gitt ut 1.0.9.

Jeg jobber med å gjengi dette helt med CSS men det er en rar liten utfordring med et ikon til venstre og høyre. Jeg lekte med å gjøre det med en innebygd horisontal punktliste, men klarte ikke å få det til å fungere. Det dreier seg om at bildene faktisk er hyperkoblet for å bringe brukeren til riktig Technorati-side.

Jeg fortsetter å jobbe med det! Jeg kan også lage noen merker som er større i størrelse. Hvis Technorati leser, kan de kanskje sende meg noen eksempler. (hint hint!)

Gå til prosjektsiden for nedlasting
. Jubel!

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.