TV-lav og et eksempel på hvordan nettet kan hjelpe

Fjernsyn

Denne måneden så vi et nytt lavpunkt for seertall på nettverk. Jeg har vært ganske kritiker av vanlige medier, etter å ha tilbrakt mitt første tiår med markedsføring i avisbransjen. Det er tegn på endring andre steder. De Sci Fi Channelhar for eksempel nylig lagt ut en online pilot for en ny tegneserie, Det fantastiske skruehodet. De kombinerer hele piloten med en undersøkelse om showet. (Hvis du får en sjanse, se på den 22 minutter lange piloten ... både sprø og spennende, jeg tror du vil bli positivt overrasket over stemmene du kjenner igjen.)

Dette er virkelig det første trinnet i å utnytte nettet til det fulle potensialet. Tenk deg om nettverket la ut alle pilotene sine på nettet og lot folk se og stemme på hva som gjør det til den nye sesongen. Tror du ikke både kvaliteten på showene samt innkjøpet av seere ville blitt bedre? Jeg tror det! Imidlertid er det ledere i bransjen som tror de 'vet bedre', og de vet hva du og jeg vil like. Hmmm, visst.

Hvordan fikk jeg vite om The Amazing Screw-On Head? Ironisk nok, fra Digg. Digg er et flott sted der folk sender inn historier og har lov til å si om de "graver" historien. Jo flere “digg” -stemmer, jo høyere stiger artikkelen til toppen. I tillegg har Digg et fellesskapsaspekt, der jeg kan se hvilke artikler mine venner 'digg'. Dette er god bruk av Internett. Jeg håper Network TV kan lære noe av dette!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.