Tekstkoblingsannonser avskyr Google Adsense (på bloggen min)

DollarGoogle Adsense har vært det viktigste middelet for annonseinntekter på bloggen min siden starten. jeg har også Commission Junction annonser i RSS-feeden min, Kontera kontekstuell annonsering i innleggene mine, og Annonser for tekstlink. Jeg gjør også gjennomgang Gjennomgå meg og få også en og annen Starbucks donasjon via PayPal. Whew!

På en god måned kan jeg hente $ 300, langt fra $ 10k + den John Chow trekker ned, men fortsatt respektabelt etter min mening. Du vil merke at hjemmesiden min er praktisk talt ren for all reklame. Jeg kunne plassert annonser overalt, men jeg vil ikke presse annonser til de besøkende som kommer tilbake til nettstedet mitt om og om igjen. Snarere bruker jeg annonsene for folk som tilfeldigvis finner meg indirekte, gjennom søk og referanser.

Google Adsense var uten tvil den største inntektskilden min ... til nå. Annonser for tekstlink har offisielt revet min Google Adsense-inntekt for sent, skjønt. I mai tjente jeg et par dollar. I juni matchet jeg de omtrentlige inntektene Adsense leverte - men jeg hadde ikke Google Adsense optimalisert. Men i juli står jeg for å få inn dobbelt så mye med Text Link Ads enn med Adsense. Wow.

Nøkkelen til Annonser for tekstlink suksess er at den er laget for en blogg, ikke et nettsted. De leverer til og med et plugin for WordPress-brukere for å gjøre det enda enklere. Annonsører kan kjøpe innlegg i stedet for ord. Det er utrolig praktisk, både for blogger og annonsør. Hvis du skriver et innlegg om et gitt emne, er det ikke fantastisk at du kan kjøpe et emne som du vet støtter produktet ditt? Ganske fantastisk mulighet.

8 Kommentarer

 1. 1

  Nettstedet mitt har eksistert i 3 måneder, men har levd mellom Google PageRank-oppdateringer. Er det verdt å søke om en utgiverkonto, eller bør jeg vente til neste Google PageRank-oppdatering?

  Jeg har hørt at TLA evaluerer nettsteder som ikke først ble godkjent, men jeg har også hørt at prosessen kan ta en virkelig lang tid.

  Takk,

  -
  Slap

  • 2

   Jeg betaler ærlig talt ikke for forleggerkontoen, jeg vil vente. I mellomtiden kan du brukeGoogle Webmaster for å sikre at nettstedet ditt er i orden. Ja til TLA, men jeg er ikke sikker på tidslinjen. Jeg leste dette innlegget der bloggeren fikk siden godkjent. Ironisk nok fikk han ikke trafikken han trengte for å tjene penger. Jeg vil konsentrere meg om å kjøre mer trafikk. Jeg liker å gjøre det gjennom utbrudd av kommentarer på andre blogger som jeg aldri har besøkt. Jeg legger til samtalen, jeg sier ikke bare 'hei!'. 🙂 Jeg tror de fleste bloggere besøker kommentatorene sine. Få den trafikken opp, og alt følger!

 2. 3

  Jeg søkte om TLA for et par måneder siden, men ble ikke godkjent. Gjett om nettstedet mitt ikke genererer tilstrekkelig trafikk eller har nok Feedburner-abonnenter. Jeg er ikke sikker på hvilke kriterier de bruker for godkjenningsprosessen?

  • 4

   Jeg tror ikke feedburner-abonnenter er noe av kriteriet, jeg har 6 abonnenter og jeg kom inn :).
   Min sideliste er imidlertid 4, så det er kanskje derfor jeg kom inn ...
   Har noen en ide om du kan bruke TLA og google adsense sammen?

 3. 5
 4. 6
  • 7
 5. 8

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.