Tekstkoblingsannonser avskyr Google Adsense (på bloggen min)

DollarGoogle Adsense har vært det viktigste middelet for annonseinntekter på bloggen min siden starten. jeg har også Commission Junction annonser i RSS-feeden min, Kontera kontekstuell annonsering i innleggene mine, og Annonser for tekstlink. Jeg gjør også gjennomgang Gjennomgå meg og få også en og annen Starbucks donasjon via PayPal. Whew!

På en god måned kan jeg hente $ 300, langt fra $ 10k + den John Chow trekker ned, men fortsatt respektabelt etter min mening. Du vil merke at hjemmesiden min er praktisk talt ren for all reklame. Jeg kunne plassert annonser overalt, men jeg vil ikke presse annonser på de besøkende som kommer tilbake til nettstedet mitt om og om igjen. Snarere bruker jeg annonsene for folk som tilfeldigvis finner meg indirekte, gjennom søk og referanser.

Google Adsense var uten tvil den største inntektskilden min ... til nå. Annonser for tekstlink har offisielt revet min Google Adsense-inntekt for sent, skjønt. I mai tjente jeg et par dollar. I juni matchet jeg de omtrentlige inntektene Adsense leverte - men jeg hadde ikke Google Adsense optimalisert. Men i juli står jeg for å få inn dobbelt så mye med Text Link Ads enn med Adsense. Wow.

Nøkkelen til Annonser for tekstlink suksess er at den er laget for en blogg, ikke et nettsted. De leverer til og med et plugin for WordPress-brukere for å gjøre det enda enklere. Annonsører kan kjøpe innlegg i stedet for ord. Det er utrolig praktisk, både for blogger og annonsør. Hvis du skriver et innlegg om et gitt emne, er det ikke fantastisk at du kan kjøpe et emne du vet støtter produktet ditt? Ganske fantastisk mulighet.