Happy #tweetsgiving og #indytweetsgiving

4445_1006615424545_1799710283_8882_807359_n.jpg Når jeg ser tilbake på det siste året, er det intet mindre enn fantastisk. Høsttakkefest er egentlig ikke en høytid uten først å takke Gud ... takk Gud! Du har virkelig velsignet meg og familien min i år. Min sønn og datter er de største gavene jeg noensinne har mottatt i mitt liv. Jeg er ikke alltid den beste faren i verden - noen ganger savner jeg muligheter på grunn av forretninger - men det kan ikke ta bort fra hvordan jeg har det. Hvis jeg mistet alt i morgen, ville barna mine fortsatt ha et smil om munnen.

Takk venner

Jeg begynte å skrive en liste over folk og bedrifter å takke i år, og det skremte ærlig av meg ... etter ca 50 begynte jeg å svette at jeg skulle glemme noen! Det er en kjernegruppe av venner som jeg jobber med som jeg må nevne, inkludert Adam Small fra Tilkoblende mobil, Mark Ballard fra Bark stokkand og Jason Carr fra Bønnekoppen. Jeg jobbet med disse karene hver dag de siste månedene, og de heiet på meg, gir meg vanskelig og oppfordrer meg til å gjøre større og bedre. Omgi deg med gode mennesker, så vil du alltid lykkes.

PS: Mark flytter tilbake til San Diego etter Thanksgiving. Mark vil bli savnet, og jeg beklager at vi ikke kunne få virksomheten hans og lykkes her i Indianapolis ... det har vært et tøft år for for mange.

Takk lesere!

Som alltid er en blogg ikke mye av et medium med mindre folk lytter og deltar. Jeg er takknemlig for den stadig økende lesertallet Martech Zone og for de nye bloggerne som har gitt noen kvalitetsinnlegg og forskjellige stemmer her.

Takk kolleger

Jeg kan ikke gjøre dette innlegget uten å takke Chris Baggott og kompendium. Jeg hadde ikke klart å starte denne virksomheten uten støtten de har gitt. Takk til Kyle Lacy for introen til Wiley som senere har blitt til boken jeg skriver. Og, selvfølgelig, takk til Chantelle Flannery for å hjelpe meg med å få boka skrevet!

Og endelig

Takket være Ryan Cox som la denne ideen ut til folk for å samle inn penger til #tweetsgiving. TweetsGiving er en global feiring som søker å forandre verden gjennom takknemlighet.

24. november? 26. juni 2009, vil dette 48-timers arrangementet skapt av US nonprofit Epic Change oppmuntre deltakerne til å uttrykke sin takk ved hjelp av elektroniske verktøy og live-arrangementer. Gjestene vil bli invitert til å gi til en felles sak på arrangementer over hele kloden til ære for folket og ting som gjør dem takknemlige.

For de av dere i Indianapolis, kom innom Scotty's Brewhouse i kveld i Indianapolis sentrum, hvor noen penger kommer til å bli samlet inn.

5 Kommentarer

  1. 1

    Tusen takk for at du deltok Doug! Som du sa, først og fremst takker vi Gud. Men like viktig, fruktene av både vår tro på Gud og hardt arbeid viser oss stadig hvorfor vi er så velsignede og bør være takknemlige! Jeg setter pris på vennskap, støtte og videre støtte med #indytweetup #indytweetsgiving #tweetsgiving! Du er en mann blant gutter, og jeg setter stor pris på det!

  2. 2
  3. 3

    Jeg er medblogger på årets #tweetsgiving-kampanje. Jeg likte innlegget ditt, spesielt bildet av deg med barna dine. Det ser ut til at de er ganske stolte av faren sin! Håper du får en fantastisk Thanksgiving!

  4. 4

    Hei Doug! Takk for innlegget. Takk til deg for muligheten til å bli en av Marketing Technology Blog forfattere og for all din vennlighet og sjenerøsitet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.