Takk Trey Pennington

treypennington1

Noen sjokkerende nyheter i morges, hørt om den uventede død av Trey Pennington. I mars ba Trey og Jay meg være med på radioprogrammet deres, Åpent. Det var en flott samtale om den fortsatte populariteten til blogging, og Trey ga meg virkelig søkelyset gjennom hele showet. Hvis du leser Facebook-veggen hans, vil du oppdage at uselviskhet var ganske vanlig gjennom meldingene som hans etterfølgere og venner forlot.

takk treyJeg vet ikke noe om detaljene, men det ser ut til at Trey tok sitt eget liv. Det gjør det til et ganske sjokk. Noen av Treys nettverk oppfordrer folk til å søke hjelp hvis de har noen tanker om å ta sitt eget liv. Jeg vil selvfølgelig også oppfordre til det.

Det er imidlertid en annen underliggende bekymring for meg. Treys online persona var fantastisk. Han reiste ofte og var helt engasjert i nettverket sitt. Twittersiden hans er en uendelig strøm av tweets som oppmuntret, takket og promoterte andre. Bekymringen for meg var at dette utrolige nettverket av mennesker var ikke nok. Så gjennomsiktig som vi er, utvikler vi fremdeles personas på nettet som ikke alltid samsvarer med våre offline utfordringer.

Økonomien suger akkurat nå. Noen mennesker sier å ignorere det og bare fortsette å presse videre ... men jeg har noen alvorlige bekymringer som bedriftseier. I en tid der byrået mitt ser fortsatt suksess, blir vi fortsatt utfordret. I stedet for å sette inn 100% for våre kunder, finner vi oss selv å legge inn 150% for dem ... og noen ganger er det ikke nok - kravene fortsetter å strømme inn. Mens vi jobber hardere og våre kunder vokser, er de har problemer som påvirker deres kontantstrøm ... og det er noe som alltid påvirker oss oppstrøms.

Til vinne i denne bransjen, må du vokse. For å vokse må du være engasjert og ubarmhjertig fremme hverandre. Når nettverket ditt blir større, øker også forventningene. Hver tale du holder må være bedre enn den forrige. Hver bok du skriver må være en bestselger. Hvert blogginnlegg må gå viralt. Hver gang noen kontakter deg, må du kontakte dem til gjengjeld ... ellers blir du enten sett på som en hykler eller en slags elitist. Faktum er at kravene til profesjonelle i denne bransjen er ganske overveldende.

Jeg leser mer og mer om at noen av lederne i den sosiale mediebransjen kutter seg, ansetter ansatte til å sette mellom dem og deres nettverk og autosvarer på forespørsler med varsler om utilgjengelighet. Vennene mine tuller med meg om at de ikke kan ringe meg eller få tak i meg. Noen av de mindre forståelsesfulle menneskene etterlater meg frustrerte meldinger, så tvitrer meg, så kontakt meg på Facebook ... så blir opprørt forbanna over at jeg ikke er lydhør.

Tidligere denne uken la jeg telefonen på vibrere, og den vibrerte uten stopp med en ny samtale med noen minutters mellomrom. Jeg slo den endelig av (som jeg ofte gjør). Mens jeg tidligere jobbet hver helg, tar jeg meg tid til venner og familie - uavhengig av arbeidsmengden eller de ubesvarte meldingene. Jeg kan rett og slett ikke holde tritt med å drive virksomhet, utføre arbeidet, markedsføre virksomheten min og svare på alle forespørsler fra nettverket mitt. Når jeg trenger tid, vakler kommunikasjonen med nettverket mitt.

Jeg klager ikke. Dette er den verdenen jeg har valgt å adoptere og jobbe innenfor, og jeg elsker det. Jeg ber bare de av dere som drar nytte av jobben, som profesjonelle på nettet gjør, ta et øyeblikk, takke dem ... og forstå at vi gjør så godt vi kan.

Trey Pennington hadde fire ganger det følgende som jeg har. Jeg kunne ikke forestille meg kravene til ham. Vi håpet å få Trey i radioprogrammet vårt snart som en takk for støtten til meg ... Jeg beklager at vi ikke får den muligheten. Men jeg er takknemlig overfor Trey for muligheten han ga meg til å kommunisere med nettverket hans. Det var den typen fyr han var. Og jeg er takknemlig for vår tid sammen på nettet.

16 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  For mindre enn et år siden mistet menigheten vår en veldig kjær venn til selvmord. Det var et sjokk, og de samme spørsmålene som de du reiste i innlegget ditt kom opp, og vi måtte organisere en sørgende rådgivningsøkt for å løse de komplekse spørsmålene om selvmord og depresjon. Jeg lærte mye i dette tilfellet. Å høre om Trey Penningtons død gjentok noen smertefulle følelser og spørsmål som jeg nå er mer i fred med enn tidligere høst.

  Det du tar opp om press og krav er absolutt et godt poeng. Menneskesjelen trenger litt pusterom og tåler ikke for mye smerte.

  Mine tanker og kondolanser går til Treys familie og venner. Måtte arven hans alltid være til velsignelse, og alle kan snart få trøst hvis mulig.

  • 4

   Hei Otir,

   Jeg mistet en annen venn som dette for et par år siden, og det var en vekker. Det fikk meg også til å tenke på de dagene og om det hadde noen innvirkning på oppførselen min. Jeg er sikker på at Treys arv vil seire som en utrolig kilde til inspirasjon. Også jeg ber for familien og vennene hans i løpet av denne forferdelige tiden.

   Doug

 3. 5

  Jeg lærte nettopp om Trey i morges gjennom tweets fra DC sosiale medier. Veldig trist. Hans død understreker så mye at folk som lider mest, ofte avviser fokus fra seg selv, hvis han alltid var cheerleading andre, som du antyder her (og som jeg har lest andre steder.) Jeg snakker som en kronisk depresjonslider. Det er så mye lettere å støtte andre mennesker enn å be om hjelp. Det er en god (og veldig meningsfull!) Måte å føle eller til og med å fremstå sterkere på. Og vi lever i en så rask kultur som ikke alltid gir oss tid eller krefter til å nå ut, så koblet som vi er.

  Jeg føler for hans venner og familie, og for ham. Man må ha ufattelig smerte for å ta valget om å avslutte livet. Jeg håper at andre i lignende sund vil bli inspirert til å nå ut.

  • 6

   Depresjon er en så slu morder, Laurie. Du har så rett når det gjelder hjelp. Faktisk vil jeg si at gleden ved å hjelpe andre ofte hjelper til med å skyve angsten andre lider av. Hvis noen leser disse kommentarene og sliter, håper jeg absolutt de søker hjelp. Ingenting er så håpløst ... vi kan få hjelp og vi kan finne glede igjen.

 4. 7

  Flott innlegg Douglas. Det er to poeng du trekker frem som var en bekymring for meg:

  1) "Så gjennomsiktig som vi er, utvikler vi fremdeles personas på nettet som ikke alltid samsvarer med våre offline utfordringer." <= Så sant og skyldig som siktet. Ironien er at selv om jeg gjør dette, glemmer jeg at andre sannsynligvis også er det. Så når du ser på Facebook og ser statusoppdateringer fra venner om all suksessen de opplever, alt det "morsomme" de har, får det meg til å føle meg enda mer deprimert og kjedelig.

  2) "Vennene mine tuller med meg om ikke å kunne ringe meg eller få tak i meg." <= Jeg har avtalt dette selv. Selv når det gjelder å svare på henvendelser fra nettverket ditt. Sannheten er at det å snakke med venner i løpet av arbeidsdagen og svare på noen spørsmål ikke er en inntektsbringende aktivitet. Og når det kommer til stykket, må du virkelig vokte tiden din og ja, ansette portvakter for å håndtere og skille mellom spørsmålene som trenger din oppmerksomhet med en gang og de som ikke gjør det. Jeg har sakte begrenset innkommende samtaler i det siste, og det virker vanskelig, men det er noe jeg må gjøre, som en solopreneur for å maksimere tiden min og bringe baconet hjem.

  Definitivt lei meg for å høre om Trey Pennington skjønt. Var ikke kjent med arbeidet hans. Fra alle tweets jeg leser, så han ut til å ha vært en flott fyr som ga et stort bidrag til sosiale medier og markedsføringsbransjen.

  • 8

   Det er så gode poeng, Stephanie. Det får meg til å lure på hvor verdifulle disse nettverkene noen ganger er. Jeg er glad for at du er i min! Ikke nøl med å nå ut når du trenger å hente meg!

 5. 9

  Flott innlegg Douglas. Det er to poeng du trekker frem som var en bekymring for meg:

  1) "Så gjennomsiktig som vi er, utvikler vi fremdeles personas på nettet som ikke alltid samsvarer med våre offline utfordringer." <= Så sant og skyldig som siktet. Ironien er at selv om jeg gjør dette, glemmer jeg at andre sannsynligvis også er det. Så når du ser på Facebook og ser statusoppdateringer fra venner om all suksessen de opplever, alt det "morsomme" de har, får det meg til å føle meg enda mer deprimert og kjedelig.

  2) "Vennene mine tuller med meg om ikke å kunne ringe meg eller få tak i meg." <= Jeg har avtalt dette selv. Selv når det gjelder å svare på henvendelser fra nettverket ditt. Sannheten er at det å snakke med venner i løpet av arbeidsdagen og svare på noen spørsmål ikke er en inntektsbringende aktivitet. Og når det kommer til stykket, må du virkelig vokte tiden din og ja, ansette portvakter for å håndtere og skille mellom spørsmålene som trenger din oppmerksomhet med en gang og de som ikke gjør det. Jeg har sakte begrenset innkommende samtaler i det siste, og det virker vanskelig, men det er noe jeg må gjøre, som en solopreneur for å maksimere tiden min og bringe baconet hjem.

  Definitivt lei meg for å høre om Trey Pennington skjønt. Var ikke kjent med arbeidet hans. Fra alle tweets jeg leser, så han ut til å ha vært en flott fyr som ga et stort bidrag til sosiale medier og markedsføringsbransjen.

 6. 10

  Flott innlegg Douglas. Det er to poeng du trekker frem som var en bekymring for meg:

  1) "Så gjennomsiktig som vi er, utvikler vi fremdeles personas på nettet som ikke alltid samsvarer med våre offline utfordringer." <= Så sant og skyldig som siktet. Ironien er at selv om jeg gjør dette, glemmer jeg at andre sannsynligvis også er det. Så når du ser på Facebook og ser statusoppdateringer fra venner om all suksessen de opplever, alt det "morsomme" de har, får det meg til å føle meg enda mer deprimert og kjedelig.

  2) "Vennene mine tuller med meg om ikke å kunne ringe meg eller få tak i meg." <= Jeg har avtalt dette selv. Selv når det gjelder å svare på henvendelser fra nettverket ditt. Sannheten er at det å snakke med venner i løpet av arbeidsdagen og svare på noen spørsmål ikke er en inntektsbringende aktivitet. Og når det kommer til stykket, må du virkelig vokte tiden din og ja, ansette portvakter for å håndtere og skille mellom spørsmålene som trenger din oppmerksomhet med en gang og de som ikke gjør det. Jeg har sakte begrenset innkommende samtaler i det siste, og det virker vanskelig, men det er noe jeg må gjøre, som en solopreneur for å maksimere tiden min og bringe baconet hjem.

  Definitivt lei meg for å høre om Trey Pennington skjønt. Var ikke kjent med arbeidet hans. Fra alle tweets jeg leser, så han ut til å ha vært en flott fyr som ga et stort bidrag til sosiale medier og markedsføringsbransjen.

 7. 11

  Et veldig hjertelig og lidenskapelig innlegg som virkelig snakker til meg. Som en som startet sitt eget byrå etter konkursen til min tidligere arbeidsgiver (i boligbygging) og en tidligere byråansatt, vet jeg det samme presset.

  Jeg har kjempet med meg selv mange ganger og prøvd å gi meg selv rettferdiggjørelsen til å ta en fridag; å jobbe færre enn 13 timer hver dag, ta betalt for den 50. "gratis" varen som en klient har bedt om og for å utvide virksomheten vår. Vi har vokst gjennom lavkonjunkturen og har fantastiske kunder, men likevel er kravene nøyaktig slik du har skissert dem.

 8. 12

  Et veldig hjertelig og lidenskapelig innlegg som virkelig snakker til meg. Som en som startet sitt eget byrå etter konkursen til min tidligere arbeidsgiver (i boligbygging) og en tidligere byråansatt, vet jeg det samme presset.

  Jeg har kjempet med meg selv mange ganger og prøvd å gi meg selv rettferdiggjørelsen til å ta en fridag; å jobbe færre enn 13 timer hver dag, ta betalt for den 50. "gratis" varen som en klient har bedt om og for å utvide virksomheten vår. Vi har vokst gjennom lavkonjunkturen og har fantastiske kunder, men likevel er kravene nøyaktig slik du har skissert dem.

 9. 13

  Douglas, han var en fantastisk venn. To en flott gjest jeg hadde ham på i fjor, han var så snill at det var min første direktesendte fjernsending, og jeg følte at jeg ropte bare for å høre meg selv.

  Jeg er enig i at folks forventninger må ringes tilbake.

  Så langt som folk som sier at vår online personas ikke samsvarer med de offline-linjene, er jeg uenig. Trey var også den som ga personen personlig. Vi som offentlige mennesker / personas er ikke villige til å sette hver eneste personlige liv på nettet. Hvorfor skal vi det er ingen virksomhet.

  Så hva vil du få oss til å dele på vår sosiale kommunikasjon?

  Det jeg velger å ta fra dette er "Hvordan vil jeg være med andres på grunn av mitt forhold til Trey?"

  Jeg vil fortsette å være cheerleader, og jeg vil fortsette å ha pålitelig nettverk privat i tider jeg trenger å lufte.

  Kjærligheten og bønnene mine går ut til Treys barn, som jeg vet, selv om det var ødeleggende da foreldrene mine ble skilt etter 25 års ekteskap.

  • 14

   Takk for de gode ordene, Michele. Jeg er enig i at jeg ikke vil at folk skal kjenne min personlige virksomhet. På den annen side må tilhengere imidlertid vite når de de følger har mange av de samme utfordringene (offentlige og private). Det er ikke noe som supermann eller superkvinne, og jeg tror vi trenger å ringe tilbake disse perfekte personene - ellers lyver vi rett og slett alle for oss selv om 'gjennomsiktighet', ikke sant?

   Treys venner og familie er i mine bønner - for en forferdelig, forferdelig tragedie.

 10. 15

  Douglas, han var en fantastisk venn. To en flott gjest jeg hadde ham på i fjor, han var så snill at det var min første direktesendte fjernsending, og jeg følte at jeg ropte bare for å høre meg selv.

  Jeg er enig i at folks forventninger må ringes tilbake.

  Så langt som folk som sier at vår online personas ikke samsvarer med de offline-linjene, er jeg uenig. Trey var også den som ga personen personlig. Vi som offentlige mennesker / personas er ikke villige til å sette hver eneste personlige liv på nettet. Hvorfor skal vi det er ingen virksomhet.

  Så hva vil du få oss til å dele på vår sosiale kommunikasjon?

  Det jeg velger å ta fra dette er "Hvordan vil jeg være med andres på grunn av mitt forhold til Trey?"

  Jeg vil fortsette å være cheerleader, og jeg vil fortsette å ha pålitelig nettverk privat i tider jeg trenger å lufte.

  Kjærligheten og bønnene mine går ut til Treys barn, som jeg vet, selv om det var ødeleggende da foreldrene mine ble skilt etter 25 års ekteskap.

 11. 16

  Flott poeng Doug! Jeg har mange av de samme kampene. Jeg får alltid beskjed om at jeg trenger å gjøre mer på nettet, men jeg er ganske opptatt de fleste dager med å få gjort klientarbeidet mitt. Prøv som vi kan, ingen er perfekte, så der du skinner på ett sted, vil du sannsynligvis ha feil i andre. Det er veldig trist hva som skjedde med Trey. Vårt personlige familieliv er langt viktigere enn vårt utvidede nettverk, og når fundamentet blir skjelvende, kan det lett føles at det hele kommer til å kollapse. Velsignelser til deg! Min sympati til hele Treys familie og venner.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.