Takk, Dorion Carroll og Technorati!

Stor merkevareÅ ironi! Jeg ble nettopp ferdig med å skrive et innlegg i går på merkevarestatus og hvordan hver ansatt er nøkkelen til merkevaren din. For omtrent 6 måneder siden hadde jeg et problem hvor Technorati oppdaterte ikke statistikken min. Jeg skrev en e-post til deres støtte, og i løpet av en uke fikk jeg et nådig svar og en oppdatering om at problemet ble løst.

Det var et flott førsteinntrykk. Jeg betaler ikke Technorati, så jeg forventet ikke noe svar eller noe tilbake. Helt siden har jeg vært fan og har sakte avdekket noen kule måter å bruke Technorati for å forbedre kvaliteten på bloggen min og måle veksten, autoriteten og rangeringen av bloggen min.

For et par dager siden, jeg postet på Technoratis bloggsøkemuligheter. En av leserne på bloggen min, Vince Runza, kommenterte innlegget og hvordan han hadde problemer med Technorati å oppdatere bloggen sin. Gjennom magien i blogosfæren og som Technorati-ansatt Dorion Carroll sier det "folk, snakker med folk og litt e-post (automatisert gjennom bloggkommentarer)" ... meldingen kom til Dorion som sørget for at problemet ble løst umiddelbart.

Hele episoden kunne ikke malt et klarere bilde for innlegget mitt. Før denne utgaven var den eneste utsikten over Technorati-merket deres nettsted, logo og fargen grønn:

Technorati

Nå vet jeg at det er pliktoppfyllende ansatte bak Technorati som bryr seg om hva folk sier om selskapet deres; derav deres merke. Det enkle hadde vært for ansatte å bare ignorere oppføringen og 'la support håndtere det'. Det er ikke det som skjedde, og det taler volumer for Technorati-merket. Technorati er mer enn en "søkemotor", det er et selskap som prøver å hjelpe bloggere med å bli bedre.

Takk, Dorion. Takk, Technorati.

En kommentar

  1. 1

    Hør hør! Jeg ble overrasket over hvor raskt responsen var. Jeg lovet ham, i bloggen hans, å ikke plage ham om eventuelle fremtidige tekniske støtteproblemer. Verden er ikke bare flat, den er også raskere!

    Vince

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.