De 5 dødelige feilene i produktledelse

DeadlyJeg har jobbet dag og natt de siste par ukene. Det har vært utmattende, spesielt siden jeg har en rekke sideprosjekter som jeg hadde forpliktet meg til å jobbe med. Jeg er utmattet ... en natt denne uken kom jeg hjem og la meg og våknet 12 timer senere. Jeg er ganske sikker på at jeg ble forkjølet og kroppen min avviste den fordi jeg ikke hadde tid til å nys. Arbeidsspørsmålene er egentlig ikke kompliserte i det hele tatt, vi har rett og slett ikke tatt hensyn til kundene våre.

Det høres ut som en enkel løsning, men hvorfor ignorerer folk det hele tiden? Jeg tror det er flere grunner:

 1. Du tar ikke hensyn til massene, du tar hensyn til de høye stemmene. Dette kan påvirke beslutningsprosessen din om å innlemme omfattende endringer som verken er nødvendige eller etterspurt av massene. Faren her er at du sier: "Jeg lyttet til kunden". Problemet er at du ikke hørte på kundenS.
 2. Du tror, ​​med oppriktighet, at du gjennomfører en plan som er bra for kunden. Hensikten din er god. Hjertet ditt var på rett sted. Problemet er at du ikke sjekket med dem først. Sannheten er at du vil aldri helt forstå hva kundene gjør med produktet ditt - spesielt ettersom basen din vokser eksponentielt i størrelse.
 3. Du tror du vet bedre. Av en eller annen grunn har du akseptert din autoritetsposisjon som en anerkjennelse av ekspertisen din innen et gitt felt. Så du tror du vet hva kunden trenger og ønsker.
 4. Du fokuserer ikke på problemet, du fokuserer på noen løsning uten å definere hva problemet var. Eller du mister siden til problemet når du fortsetter å utvide løsningen.
 5. Du kjemper ikke for kundene dine. Du lar løsninger bygges og integreres basert på et kollektiv av utrolig dyktige utviklere og profesjonelle. De svinger dommen din ... og det de foreslår, kan faktisk være fornuftig. Problemet er at det gir mening internt, men ikke for kunden.

Nok en gang ser disse ut til å være ganske enkle feil å unngå. Imidlertid, i det daglige stresset med et selskap med gode ansatte og fantastiske løsninger, er det så lett å miste nettstedet til kunden. Hvis du gjør det, vil smertene være raske og veldig ubehagelige.

En kommentar

 1. 1

  Utmerket innlegg Doug - du oppsummerte dette ganske pent.

  # 1 er noe som alltid har vært vanskelig for meg å bekjempe. Spesielt med appene mine som FormSpring og Ponyfish, hvor jeg har mange forskjellige kunder som stille liker måten en funksjon fungerer på, men en veldig høy bruker overbeviser meg om å endre den.

  Selvfølgelig ser jeg dette også ofte på tilpassede utviklingsprosjekter der en leder er den høye stemmen som vil at X skal være Y, men de "ekte" brukerne som jobber for lederen, ønsker desperat å rope ut i uenighet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.