Det beste notatet jeg noen gang har mottatt på bloggen min

Smil og skålBloggen min har fått ganske mye oppmerksomhet de siste månedene, og folk har vært altfor snille i kommentarene. Det at folk tar seg tid til å betale meg et kompliment eller takke meg er kjempebra. Det driver meg virkelig til å prøve å legge mer innsats i hvert enkelt innlegg. Jeg har hatt noen gode kommentarer siden starten av bloggen, men jeg må dele dette brevet med deg. Det gjorde absolutt dagen min! Det er også et bevis på hvor stor innvirkning en blogg kan ha. Før dette notatet visste jeg aldri at Mitch var en leser ... sjekk ut notatet hans:

Douglas,

Jeg har lenge lest og abonnert på bloggen din. Jeg ønsket å sende en e-post til deg for å fortelle deg hva jeg holder på med.

Meg selv og en venn, begge studenter ved McGill University i Montreal, Canada, har nettopp lansert et nytt online kundesupportfirma. Vi brukte mye av læren fra bloggen din til å utvikle dette nye selskapet vårt.

Vårt firma heter ClixConnect og tilbyr en ekstremt nyskapende tjeneste for å tilby online kundesupport. Det vi gjør er i utgangspunktet å tilby outsourcet live chat-tjeneste for folks nettsteder (ved hjelp av de små live chat-knappene du ser på nettsteder). Nettstedeiere kan svare på chattehenvendelser når de er tilgjengelige, og når de ikke er tilgjengelige, vil noen fra vårt kundesenter svare på henvendelser på deres vegne, 24/7/365.

Det er halve innovasjonen. Den enormt innovative komponenten i ClixConnect er at vi også har en ny teknologi i programvaren vår som muliggjør automatiserte chatanbefalinger for kunder, basert på produktet de ser på. Så si at noen ser på en rød t-skjorte på et nettsted, et automatisk chat-vindu kan vises og anbefale en blå bukse til dem.

Vi brukte omtrent 6 måneder på å planlegge dette, og jobbet med mennesker i Canada, USA, Romania og Pakistan for å lansere det.

Jeg ville bare fortelle deg at innsikten på Martech Zone har virkelig hjulpet oss med å komme dit vi er i dag, og vi setter stor pris på det.

Takk igjen Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
McGill University BCom 2008

Jeg er virkelig smigret! For et fantastisk brev. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mye det å lese det merket betydde for meg. Lykke til med Clixconnect, Mitch! Jeg kommer til å sjekke ut søknaden din og vil fortsette å streve for å gi deg innhold som hjelper!

7 Kommentarer

 1. 1

  Det er veldig kult, spesielt fra en student. For 18 måneder siden dro en av mine ansatte til Graduate School i Europa. Han besøkte for 4 uker siden og fortalte meg at PR og strategiske forretningsmetodikk jeg hadde delt med ham på jobben her, hadde gitt ham et kraftig konkurransefortrinn blant sine jevnaldrende. På den tiden hadde han ingen anelse.

  Jeg ble dypt rørt fordi han er en god fyr og han vil gjøre mange gode ting i livet sitt.

  Jeg er sikker på at det er mange andre der ute som Mitch som har blitt styrket av arbeidet ditt.

  • 2

   Takk Neil ... kommentarer og brev som dette er definitivt mer inspirerende enn noen bonus. Det føltes virkelig godt å lese dette.

   Mye av bloggen min er bygget på kommentarer, så jeg tror det er et notat som vi alle kan ha det bra med!

 2. 3

  Interaksjonen jeg får av å motta kommentarer er den mest givende delen av å skrive bloggen min, og det hjelper meg å streve mot bedre og bedre innhold.

  Det er en flott historie Doug, og produktet de har kommet opp med er en fantastisk idé, jeg kan til og med tenke på å bruke det i fremtiden.

  Jeg har absolutt brukt mange av anbefalingene dine på bloggen min og er nå nærmere 200 lesere (etter bare et par måneder) på feedburner, og det er delvis på grunn av deg.

  Fortsett det gode arbeidet,

  Nick

 3. 5

  Jeg vet at du følte deg fantastisk! Slike kommentarer får deg alltid til å føle deg spesiell.

  Jeg har mange lurere på bloggen min, mange av dem sender meg e-post fra tid til annen, og av og til kommer de ut og
  «snakk» til tider har kommentarene deres større innvirkning på meg enn de fra mine vanlige lesere, rett og slett fordi det var helt uventet. 🙂

  Jeg oppdaget nettopp nettstedet ditt for omtrent tjue minutter siden. Jeg har lest gjennom en del av innleggene dine allerede og jeg har bokmerket/linket til deg slik at jeg kan komme tilbake når jeg har mer tid.

  Jeg har seriøst tenkt på å ta bloggen min til neste nivå, og informasjon fra nettsteder som din, vil definitivt hjelpe meg med å gjøre drømmene mine til virkelighet.

  Jeg har blogget i over to år, men målene mine har endret seg de siste månedene.

  • 6

   Takk Vegan Mamma! Jeg skal sjekke ut siden din også. Jeg er ikke veganer, men jeg har utrolig respekt for engasjementet det krever. Og selvfølgelig er du en mamma, den tøffeste jobben som finnes! Jeg er enslig pappa, så jeg prøver (og mislykkes) å bruke begge hattene.

   Gi meg beskjed hvis jeg kan hjelpe deg med noe!

 4. 7

  Takk Douglas,

  Jeg kommer definitivt til å stille spørsmål. På dette tidspunktet vet jeg ikke hva jeg skal spørre om! Markedsføring for bloggen min er fortsatt veldig nytt for meg. Jeg lytter, leser og lærer.

  Jeg er alenemor og ja, jeg vet hva du mener med å prøve å bruke begge hattene. 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.