Det beste notatet jeg noen gang har mottatt på bloggen min

Smil og skålBloggen min har fått ganske mye oppmerksomhet de siste månedene, og folk har vært altfor snille i kommentarene. Det faktum at folk tar seg tid til å betale meg et kompliment eller takke meg er kjempebra. Det driver meg virkelig til å prøve å legge mer innsats i hvert enkelt innlegg. Jeg har hatt noen gode kommentarer siden jeg startet bloggen, men jeg må dele dette brevet med deg. Det gjorde absolutt dagen min! Det er også et bevis på hvor stor innvirkning en blogg kan ha. Før dette notatet visste jeg ikke engang at Mitch var en leser ... sjekk notatet hans:

Douglas,

Jeg har lenge lest og abonnert på bloggen din. Jeg ønsket å sende en e-post til deg for å fortelle deg hva jeg holder på med.

Meg selv og en venn, begge studenter ved McGill University i Montreal, Canada, har nettopp lansert et nytt online kundesupportfirma. Vi brukte mye av læren fra bloggen din til å utvikle dette nye selskapet vårt.

Vårt firma heter ClixConnect og tilbyr en ekstremt nyskapende tjeneste for å tilby online kundesupport. Det vi gjør er i utgangspunktet å tilby outsourcet live chat-tjeneste for folks nettsteder (ved hjelp av de små live chat-knappene du ser på nettsteder). Nettstedeiere kan svare på chattehenvendelser når de er tilgjengelige, og når de ikke er tilgjengelige, vil noen fra vårt kundesenter svare på henvendelser på deres vegne, 24/7/365.

Det er halvparten av innovasjonen. Den enormt innovative komponenten i ClixConnect er at vi også har en ny teknologi i programvaren vår som muliggjør automatiserte chatanbefalinger for kunder, basert på produktet de ser på. Så si at noen ser på en rød t-skjorte på et nettsted, et automatisk chat-vindu kan vises og anbefale en blå bukse til dem.

Vi brukte omtrent 6 måneder på å planlegge dette, og jobbet med mennesker i Canada, USA, Romania og Pakistan for å lansere det.

Jeg ville bare fortelle deg at innsikten på Martech Zone har virkelig hjulpet oss med å komme dit vi er i dag, og vi setter stor pris på det.

Takk igjen Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
McGill University BCom 2008

Jeg er virkelig smigret! For et fantastisk brev. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mye det å lese det merket betydde for meg. Lykke til med Clixconnect, Mitch! Jeg kommer til å sjekke ut søknaden din og vil fortsette å streve for å gi deg innhold som hjelper!

7 Kommentarer

 1. 1

  Det er veldig kult, spesielt fra en student. For 18 måneder siden dro en av mine ansatte til Graduate School i Europa. Han besøkte for 4 uker siden og fortalte meg at PR og strategiske forretningsmetoder jeg hadde delt med ham på jobben her, hadde gitt ham et kraftig, konkurransefortrinn blant sine jevnaldrende. På den tiden hadde han ingen anelse.

  Jeg ble dypt rørt fordi han er en god fyr, og han vil gjøre mange flotte ting i livet sitt.

  Jeg er sikker på at det er mange andre der ute som Mitch som har blitt bemyndiget av arbeidet ditt.

  • 2

   Takk Neil ... kommentarer og brev som dette er definitivt mer inspirerende enn noen bonus. Det føltes veldig bra å lese dette.

   Mye av bloggen min er bygget på kommentarer, så jeg tror det er et notat som vi alle kan ha det bra med!

 2. 3

  Samspillet jeg får fra å motta kommentarer er den mest givende delen av å skrive bloggen min, og det hjelper meg å streve mot bedre og bedre innhold.

  Det er en flott historie Doug, og produktet de har kommet på er en fantastisk idé, jeg kan til og med tenke på å bruke den i fremtiden.

  Jeg har absolutt brukt mange av anbefalingene dine på bloggen min og er nå nærmere 200 lesere (etter bare et par måneder) på feedburner, og det skyldes delvis deg.

  Fortsett det gode arbeidet,

  Nick

 3. 5

  Jeg vet at det fikk deg til å føle deg fantastisk! Kommentarer som det gjør at du alltid føler deg spesiell.

  Jeg har mange lurere på bloggen min, mange av dem sender meg e-post fra tid til annen, og noen ganger kommer de ut og
  "Snakk" til tider har kommentarene større innvirkning på meg enn de fra mine vanlige lesere bare fordi det var helt uventet. 🙂

  Jeg oppdaget nettstedet ditt for omtrent tjue minutter siden. Jeg har lest gjennom ganske mange av innleggene dine allerede, og jeg har bokmerket / lenket til deg slik at jeg kan komme tilbake når jeg har mer tid.

  Jeg har tenkt på alvor å ta bloggen min til neste nivå, og informasjon fra nettsteder, som din, vil definitivt hjelpe meg til å gjøre drømmene mine til virkelighet.

  Jeg har blogget i over to år, men målene mine de siste månedene endres.

  • 6

   Takk Vegan Momma! Jeg skal også sjekke ut nettstedet ditt. Jeg er ikke veganer, men jeg har utrolig respekt for dedikasjonen det tar. Og selvfølgelig er du en mamma, den tøffeste jobben! Jeg er alenefar, så jeg prøver (og mislykkes) å ha begge hattene.

   Gi meg beskjed hvis jeg kan hjelpe deg med noe!

 4. 7

  Takk Douglas,

  Jeg kommer helt sikkert til å stille spørsmål. På dette tidspunktet vet jeg ikke hva jeg skal spørre! Markedsføring for bloggen min er fortsatt veldig nytt for meg. Jeg lytter, leser og lærer.

  Jeg er alenemor og ja jeg vet hva du mener om å prøve å bruke begge hattene. 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.