Virksomheten til bryster

Depositphotos 22286667 s

Jeg så på et nyhetsprogram her om dagen at GoDaddy kommer til å annonsere noen mer kontroversielle Superbowl-reklamer. GoDaddy-markedsføringsteamet presser virkelig grensen i år, og får ekstra oppmerksomhet ved å sende inn en haug med reklame som er nektet for visning for denne superbollen.

GoDaddy annonserer åpent kontroversen som deres Quest for Super Bowl XL. Du finner en flott tidslinje av reklamene som ble nektet å se på Superbowl gjennom nettstedet deres. Som med i fjor ser det ut til at BoB-kampanjen trekker mye oppmerksomhet for GoDaddy. Jeg vet at jeg holder på med dem, er, markedsføringskampanjen.

Gå pappa

Dette har åpenbart vært en vellykket markedsføringskampanje for GoDaddy. Jeg lurer på hvorfor. Jeg kommer ikke til å lyve, jeg elsker å se disse reklamene like mye som neste fyr. Men å kjøpe et domene gjennom GoDaddy gir ingen ekstra tilgang til disse brystene. Ingen dato, ingen plakat, ingen autografer, ingen ingenting ... ikke engang et blunk. Etter at du har kjøpt domenene til brystene, sitter du igjen med virksomheten. Hva forteller brystene oss om virksomheten? Sjekk ut alle reklamene på GoDaddy.com. Sier noen av dem noe om selve virksomheten?

Domeneregistratoren din er en viktig beslutning. De administrerer domenet ditt. Det er som en bank som administrerer pengene dine. De må være pålitelige, ha flotte funksjoner og ha fantastiske administrative verktøy for å administrere domenene dine. Jeg har jobbet med GoDaddy, et par av klientene mine har domenene sine vert hos GoDaddy. Fine bryster, elendig grensesnitt. Det er alt jeg vet om GoDaddy.

Ironisk nok mottok jeg sist onsdag en personlig telefonsamtale fra Ben Goldsmith, tilknyttet manager i Dotster.combilde 2260935 3171413. Ben begge takket meg for at jeg støttet Dotster gjennom nettstedet mitt i en siste innlegg og han gjorde oppmerksom på at tilknyttede lenker på nettstedet mitt kanskje ikke fungerer som de skal fordi jeg refererte til et nettsted som jeg har fjernet fra tilknyttet konto. Wow ... nå er det ganske kult. Ben brydde seg nok om at han tok telefonen til meg.

Jeg har aldri hatt gleden av å snakke med noen på Dotster personlig før ... det er viktig fordi det betyr at deres tilbud fungerer bra. Jeg tok meg tid til å fortelle Ben det på telefonen. Etter et mareritt jeg hadde med register.com for mange måner siden, prøvde jeg Dotster og jeg har vært med dem siden.

Bryster kan være flott å se på, men Dotster.combilde 2260935 3171413 er et flott sted å registrere domenet ditt med ... periode.

Dotster har også en rekke andre programmer og tjenestetilbud, inkludert VDS vert. Sjekk dem ut når du får en sjanse, jeg lover at du ikke har å gjøre med bryster ... med mindre det selvfølgelig er viktig for din virksomhet.

PS: Jeg har tilknyttede lenker til Dotster.com på dette innlegget. Jeg vil se om brystene også fungerer med tilknyttet reklame.

6 Kommentarer

 1. 1

  Som med all reklame; du kan lage den beste kampanjen, men hvis produktet suger, vil det mislykkes. (Hei, la oss se hvordan Vista kommer til å gjøre det.)

  Men når det er sagt, hvis du setter de 2 bannerne – puppene fra GoDaddy og dotster globe-pekeren. Vær ærlig: hvilken vil du klikke på først? 🙂

 2. 2
 3. 3

  Ut fra tittelen trodde jeg at dette skulle bli et innlegg om kongressen 🙂

  Jeg er enig i at pupper selger, men jeg vil ikke rote rundt med domenene mine. Jeg har vært med DirectNIC i årevis, og de har alltid vært gode. De jobbet til og med gjennom Katrina (de er basert i NO), og jobbet med baken for å holde alt i gang.

  Pupper, eller ingen pupper, jeg holder meg til dem.

 4. 4

  Martin: Um… dotster selvfølgelig. 😉

  Tony Chung: Trist, men sant … problemet her er at det ikke er sex, bare stimulering.

  Tony D. Clark: Disse brystene har i det minste en hensikt og ser bedre ut!

 5. 5
 6. 6

  Samme for meg. Jeg trodde dette var et innlegg for en eller annen politiker. Nå som jeg vet at jeg er helt enig, elsker jeg brystannonsene fra GoDaddy, og jeg har mine domener der også.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.