Crocodile Hunter, Steve Irwin drepte på 44

Steve IrwinIfølge Reuters, Steve Irwin ble drept av en rokker i dag. Min medfølelse går ut til Irwin-familien så vel som hele Australia-Irwin hadde en dyp innvirkning på miljøisme og naturalisme.

Jeg håper folk ikke tar dette på feil måte, men det er ikke en overraskelse for meg at dette skjedde. Jeg trodde aldri, mens jeg så showet hans, at dette ville være et spørsmål om 'hvis', det var bare et spørsmål om 'når'. Jeg snakket til og med med faren min og sønnen min om det ... Jeg elsket showet, men jeg følte virkelig at Irwin tok noen utrolige risikoer.

Australia har mistet en fantastisk og fargerik sønn. - Australias statsminister John Howard

Jeg husker at jeg så på et show der Irwin ble bitet av en slange som han ikke kunne identifisere, og hele mannskapet spurte tilbake til kjøretøyene deres for å identifisere om det var giftig eller ikke. Det var det ikke, men det var da jeg bestemte meg for at Irwin tok risiko langt utover det normale mennesket. Etter hvert som tiden går og du fortsetter å trosse faren, er det ikke naturlig å ta større risiko?

Hadde han ikke tatt disse risikoen, hadde han kanskje ikke ført så mye oppmerksomhet til saken som han gjorde. Imidlertid kan jeg ikke la være å lure på om det var verdt det. Uansett er Irwin nå en martyr for miljøisme og naturalisme. Irwin ble drept av den årsaken han elsket og levde for å utdanne verden om.

Australias statsminister John Howard kan ha formulert tragedien best og sa: "Australia har mistet en fantastisk og fargerik sønn."

oppdatert: Sidney News Story

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.