Domino-prosjektet: Trust Yourself Writing Challenge

Som en fan av Domino-prosjektet, Jeg skal delta i Stol på deg selv skriveutfordringen, som er et "online-initiativ og en 30-dagers skriveutfordring som oppfordrer deg til å se på deg selv og stole på deg selv." Hver dag vil jeg motta en skriftlig melding via emalje, som jeg kan legge ut på bloggen min, skrive i tidsskriftet mitt osv. I bedriftens bloggverden mister vi noen ganger oss selv til merkevarene vi prøver å selge hver dag. Jeg tror dette prosjektet er en fin måte å utnytte personlig skriving og blogging som vil forbedre bedriftens bloggferdigheter.

Begynn i dag, skriv et innlegg eller et utdrag ved å følge ledetekster levert av forskjellige forfattere involvert i dette prosjektet. Bli med på denne utfordringen, og del gjerne innleggene dine med oss!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.