Meldingen gir resultater

iStock 000004792809XSmall1

iStock 000004792809XSmall1

Når vi markedsfører mange ganger, tenker vi bare på resultatene. Jeg vil konvertere så mange potensielle kunder, vi vil at folk skal være oppmerksomme på Produkt X, jeg vil ha så mange retweets / aksjer osv. Ikke misforstå, det er absolutt viktig å spore disse tingene for å vite om vår markedsføring meldingen fungerer. Imidlertid har jeg funnet ut at når jeg ikke har hatt et bestemt formål med markedsføringsmeldingene mine, har jeg hatt mest engasjement eller resultater.

Tenk på det: har du skrevet et innlegg som var mer som en rant eller en meningsbasert blogg i motsetning til "10 trinn for hvordan du kan optimalisere bloggen din"? Hva var tilbakemeldings- / engasjementsnivået på det innlegget? Jeg er villig til å satse på at det var litt mer enn standard "value-add" innlegg om å sette inn metakoder.

Neste gang du har noe å si som kan være mer meningsbasert enn verdiskaping, skriv det. Si din mening. Selv om folk ikke er enige, kan du likevel starte en meningsfull samtale som folk vil glede seg over og dele.

 

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.