De triste fakta om lykke

Jeg tror at jeg har ansvaret for min egen lykke. Det er en rekke påvirkninger utenfor (penger, arbeid, familie, Gud osv.), Men til slutt er det meg som bestemmer om jeg er lykkelig eller ikke.

MadonnaI morges så jeg på nyhetene, og den er pusset med Madonna på Oprah som forklarer hennes adopsjon av et barn fra Afrika. Det som slo meg mest er uttalelsen fra mange mennesker om at dette var en flott ting for Madonna å gjøre som vil bringe lykke til barnet.

Virkelig?

Jeg har sutret over dette før på siden min, men dette er rett og slett latterlig. Hvorfor forveksler samfunnet vårt alltid intelligens, talent og lykke med rikdom? Så Madonna vil bli en bedre mor fordi hun er velstående? Kanskje barnehjemmet som gutten var på, hadde fantastiske mennesker som elsket og brydde seg om ham. Ingen tvil, men jeg er ganske trygg på at han får en vaktmester under Madonna. Så, hva er forskjellen?

Penger?

Penger skal gjøre dette barnet lykkelig? Er du sikker? Har du noen gang sett noen av livene til barn av rockestjerner eller veldig velstående mennesker? Mange av dem er inn og ut av rehabilitering og sliter hele livet med å gjøre seg bemerket. Rikdom bringer et helt nytt sett med problemer inn i et liv (problemer som jeg imidlertid vil ha). I tillegg, vil du ha Madonna som mamma? Jeg ville ikke! Jeg bryr meg ikke hvor mye penger hun har ... Jeg har sett for mye av Madonna i løpet av livet til å virkelig respektere henne.

Bare kanskje dette handlet mer om Madonnas lykke enn barnet. Det er uheldig, men jeg tipper at dette er tilfelle. Jeg kan ikke tro et barn som er fjernet fra sin kultur, hjemlandet, familien hans har en sjanse til lykke med en jet-setting Rock Star som mamma.

Hva om?

Gutten var visstnok på et barnehjem fordi faren ikke lenger hadde råd til å ta vare på ham. Vi kan ikke ta antakelser om andre kulturer og deres foreldrepraksis. Mange amerikanere ville bli sjokkert over noen kulturer og hvordan barn blir tatt vare på eller behandlet. Kanskje mannen elsket sønnen så høyt at han ga barnet sitt til noen som kunne gi ham mat. Det ville ta utrolig mye kjærlighet.

Hva om Madonna, i stedet for å kjøpe et barn, bare hadde satt opp noen langsiktige investeringer som muliggjorde bedre utdanning, ressurser og industri for regionen hun besøkte? Hun kan ha påvirket mange flere menneskers lykke. Kanskje barnet hun adopterte hadde vært lykkeligere på den måten.

Tiden vil vise.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.