Thunderbolt dreper iPhone

tordenbolt iphone vzw

tordenbolt iphone vzwWalter Piecyk, BTIG-forskning analytiker hevder at HTC Thunderbolt faktisk selger mer enn iPhone

i 28 % av Verizon-butikkene. Jeg vet hvorfor.

Denne måneden starter vi noen innlegg på mobile enheter. Å forstå teknologien som blir tatt i bruk er viktig for markedsførere å forstå. Mobil Internett-vekst akselererer mye raskere enn noen hadde forventet. Et eksempel: søk på Chrysler under Super Bowl økte 48 ganger over det normale volumet på stasjonære spørsmål, men søk på mobil var 102 ganger. GoDaddy så 38 ganger høyere spørsmål enn normalt, med mobil opp 315 ganger.

Enheter som Verizons HTC Thunderbolt baner vei for denne veksten. Dette er en spektakulær Android-telefon. Etter å ha testet den i en måned ble jeg forelsket i den så mye at jeg gikk og kjøpte oppgraderingen. Jeg måtte ha det. Telefonen er både vakker ... og ENORM. Noen mennesker kan synes det er for stort ... tommelen min kan knapt gli over den enorme skjermen. Side ved side med en iPhone 4, virker iPhone bare sliten ... og materialene føles ikke engang så imponerende. I likhet med iPhone 4 er Thunderbolt også utstyrt med et andre kamera.

OBS: Jeg kjøpte en iPhone 4 til datteren min (nei, hun ville ikke ha en Thunderbolt), så jeg kunne flytte henne tilbake til Verizon. AT & T-dekning og fakturering var forferdelig. Jeg kommer til å spare noen få dollar, ha en enkelt familieregning igjen, og få bedre dekning uten at samtalene faller.

Jeg hadde jobbet med Droid Pro det siste året eller så og elsket den, men de tykke fingrene mine slet med tastaturet. Overraskende nok er det visuelle tastaturet på Thunderbolt større enn det fysiske tastaturet på Droid Pro. Jeg kan skrive mye lettere - spesielt når jeg snur den vannrett! Etter å ha sett meg frem og tilbake mellom skjermene den siste måneden ... kunne jeg bare ikke legge ned Thunderbolt.

Her er Droid Pro, HTC Trophy og HTC Thunderbolt side om side:
100 0087

Jeg var også i stand til å teste HTC Trophy, en Windows Phone 7-enhet. Ikke rabatt Windows Phone 7 ... brukergrensesnittet er ikke bare elegant, det er mye lettere å navigere enn iPhone eller Android etter min mening. Mens byråer og teknikere som meg ikke flytter til Windows Phone 7, er Exchange-markedet stort. Jeg viste det til en herre på flyet med meg ned til Atlanta, og han sa at han ikke kunne vente med å grøfte Blackberry for en. Tiden vil vise - men jeg tror knapt at Microsoft er ute av løpet når som helst siden de eier bedriftens e-post.

trofé tordenboltDessverre tror jeg ikke HTC Trophys maskinvare er på nivå med operativsystemet. Kameraet stinker rett og slett. På bildet til venstre ser du Thunderbolt (8 Megapixel) -foto til venstre, Trophy (5 Megapixel) til høyre. For video tar Thunderbolt opp på 720 HD ... så jeg endelig kan gjøre unna med å ha et håndholdt videokamera med meg uansett hvor jeg går. En unik designfunksjon er en brakett på baksiden som trekker ut for å stå telefonen oppreist ... kul idé! Det var natturet mitt ved sengen min i går kveld.

Den eneste klagen jeg har hørt om Thunderbolt er batterilevetiden. Jeg bryr meg egentlig ikke. Jeg reiser alltid med et ekstra USB-batteri og lader. Jeg kan rett og slett ikke slutte å stirre på skjermen. Jeg er nysgjerrig på om denne nye bølgen av kameraer er slutten for iPhone. Operativsystemene Android og Windows Phone 7 er begge overlegne, og disse nye enhetene blir bedre hver eneste dag.

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg skulle virkelig ønske Verizone kunne få en av de offisielle Google Nexus-telefonene. Jeg er egentlig ikke interessert i den store skjermen, men jeg elsker Android (selv om min Droid Eris-maskinvare aldri har vært i stand til å håndtere noe tidligere enn de første par Android-utgivelsene). Min neste telefon blir også en Android, jeg er bare ikke sikker på hvilken ennå.

 2. 2

  Jeg antar at dette er gode nyheter for Google, men gode nyheter for mobilindustrien og operatører – hver dag er vi mer og mer avhengige av denne telefonen. Vi har ennå ikke Thunderbolt i mye land (Colombia), men det er gode nyheter å ha et godt iPhone-alternativ. Må vente og se hva som skjer med neste iPhone-utgivelse.

 3. 4

  Fikk nettopp Thunderbolt og jeg elsker den! Det er en spektakulær telefon rundt omkring, og gjennom Amazon Wireless fikk jeg den for $130, som er nesten 50% besparelse i forhold til å kjøpe den gjennom Verizon Store. Tiden vil vise, men for hvert minutt jeg bruker Thunderbolt, elsker jeg den mer og mer.

 4. 5

  Fikk nettopp Thunderbolt og jeg elsker den! Det er en spektakulær telefon rundt omkring, og gjennom Amazon Wireless fikk jeg den for $130, som er nesten 50% besparelse i forhold til å kjøpe den gjennom Verizon Store. Tiden vil vise, men for hvert minutt jeg bruker Thunderbolt, elsker jeg den mer og mer.

 5. 6

  Fikk nettopp Thunderbolt og jeg elsker den! Det er en spektakulær telefon rundt omkring, og gjennom Amazon Wireless fikk jeg den for $130, som er nesten 50% besparelse i forhold til å kjøpe den gjennom Verizon Store. Tiden vil vise, men for hvert minutt jeg bruker Thunderbolt, elsker jeg den mer og mer.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.