De tar feil ... Du tweeter ikke nok

for mange tweets

For noen få år siden ville jeg ha frarådet folk å tvitre for mye. Faktisk var det en viktig årsak hvorfor folk fulgte deg på Twitter. Spol frem noen år, og Twitter har gått fra noen få kvitrer i timen til et øredøvende brøl av autoposts, falske kontoer, spammere og informasjon med en hastighet som ganske enkelt ikke kan fordøyes på noe behagelig nivå.

Faktum er at hvis du prøver å få oppmerksomhet i et høyt rom, må du enten heve stemmen eller fortsette å gjenta deg selv. Twitter er et høyt rom ... sinnsykt høyt.

Jeg fortsetter å lese regler med hensyn til Twitter på nettet. Regler fortsetter å bli publisert om beste tiden å Tweet og Tweeting for mye. Jeg bestemte meg for å teste disse regler. Jeg gjorde faktisk ikke bare en liten test, jeg sprengte Twitter.

Ikke misforstå meg

Liker jeg å skrike i et høyt rom? Nei. Liker jeg å gjenta meg selv? Nei ... Jeg hater det absolutt. Og jeg er sikker på at noen mennesker vil fortelle meg at rådene jeg skal gi vil bidra til problemet og ikke hjelpe til med å løse det.

Problemet er ikke folk som meg. Problemet er rommet. Hver dag i mange år har jeg aktivt deltatt i Twitterverse og prøvd å gi verdi, underholdning, hjelp og samtale. Over tid har jeg imidlertid blitt lei av Twitter. Jeg åpner feeden min, og en liten prosentandel av samtalen er av verdi.

Nesten hver dag blokkerer jeg en spammer. Når jeg ser på siden deres, har de en melding gjentatt hundrevis av ganger. Seriøst, hvor vanskelig er det for Twitter å sette et filter på kontoer for å sikre at de ikke gjentar meldingen sin igjen og igjen ?!

Så til Twitter bestemmer seg for å gjøre noe med kvaliteten og mengden informasjon som deles via Twitter, har jeg bestemt meg for å bryte regler av mine sosiale mediekollegaer. Oh ... og det fungerte.

Tweeting hver time, 24 timer i døgnet

Jenn introduserte meg for et flott WordPress-plugin som heter Revive Old Post. Selv om det er en gratis versjon, vil jeg anbefale å betale for tilleggsfunksjonene som er inkludert i den utrolige Pro-versjonen. Versjonen har mange flere funksjoner og forbedrer muligheten til å presse innholdet ditt med et utvalgt bilde direkte fra WordPress. Plugin tillater også Bit.ly integrasjon slik at du kan måle klikkfrekvensen fra de delte koblingene.

Her er et eksempel på hvordan Twitter-kortet vises

Jeg satte pluginet opp for å legge ut tilfeldig innhold det siste året hver time på Twitter. Mens jeg tidligere la ut 2 til 4 oppdateringer om dagen, publiserte jeg nå 24 til 30 ganger om dagen. Med så mye støy, skulle du tro at jeg ville miste alle mine følgere og drive mitt engasjement i tanken. Nei.

Revive Old Post Pro

Resultatet av Tweeting for mye

Statistikk lyver ikke og Twitter Analytics så vel som nettstedets Google Analytics forteller meg at dette var et fantastisk trekk! Her er en sammenbrudd:

  1. Forlovelsesgrad Fra 0.5% til over 2.1%!
  2. Tweet inntrykk OPP 159.5% til 322,000 XNUMX.
  3. Profilbesøk OPP 45.6% til 2,080 XNUMX.
  4. Følgere OPP 216 til 42,600 XNUMX.
  5. retweets OPP 105.0% til 900 XNUMX.
  6. Tweets som lenker til deg OPP 34.3% til 6,352 XNUMX.
  7. Nettstrafikk fra Twitter UP 238.7% til 1,952 besøk.

Jeg er ikke sikker på hvordan jeg kan argumentere med denne statistikken. Jeg har ikke mistet følgere, jeg har fått følgere. Jeg har ikke mistet engasjementet, det ble firedoblet. Jeg har ikke mistet besøk på nettstedet, de har doblet seg. Hver eneste beregning peker på det faktum at, ved å øke antallet publiserte tweets massivt, har jeg forbedret ytelsen min på Twitter betydelig.

Hvorfor? Det virker ganske klart at jeg ikke bare plager mine nåværende følgere, tweets blir sett mer, retweetet mer og klikket mer. Hvis jeg skulle gjøre en analogi, ville det være at du kjører nedover gaten i travel trafikk, og en tweet er et oppslagstavle. Sjansene for at trafikken ser oppslagstavlen din er ganske små. men hvis du kunne sette et oppslagstavle hver kilometer eller så, er sjansene for å bli sett langt bedre.

Ikke hør på meg!

Ikke stol på mitt eksempel for å bare øke lyden din på Twitter. Husk at jeg bare deler Twitter-kort med innhold av verdi oftere. Jeg ville heller ikke være redd for å dele den samme eksakte Tweet mer enn en gang per dag. Sjansen er at tilhengerne dine ikke ser det mer enn en gang. Prøv å doble publiseringsgraden på Twitter og se hvordan den påvirker din analytics. Hvis det fungerer, kan du prøve å doble det igjen. Gi meg beskjed om hvordan det går i kommentarene.

Avsløring: My Revive Old Post link er en tilknyttet lenke. Jeg likte det så godt at jeg umiddelbart meldte meg på et partnerskap med dem.

En kommentar

 1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.