Er det noe bedre tidspunkt å starte et nytt sosialt nettverk?

sosiale nettverk

Jeg bruker mye mindre tid på sosiale medier. Mellom feil algoritmer og respektløs uenighet, jo mindre tid jeg bruker i sosiale medier, jo lykkeligere er jeg.

Noen mennesker som jeg delte min misnøye med, har fortalt meg at det var min egen feil. De sa at det var min åpne diskusjon om politikk de siste årene som åpnet døren. Jeg trodde virkelig på åpenhet - til og med politisk åpenhet - så jeg var både stolt av min tro og forsvarte dem gjennom årene. Det fungerte ikke bra. Så det siste året har jeg gjort en samlet innsats for å unngå å diskutere politikk på nettet. Det fascinerende er at mine motstandere fremdeles er så vokale som de noen gang har vært. Jeg tror de ærlig talt bare ville at jeg skulle være stille.

Full avsløring: Jeg er en politisk rare. Jeg elsker politikk fordi jeg elsker markedsføring. Og lenningene mine er ganske rare. Personlig holder jeg meg selv ansvarlig for å gjøre verden til et bedre sted. Regionalt er jeg ganske liberal og setter pris på beskatning for å hjelpe andre i nød. Men nasjonalt tror jeg at vi er langt på tide med endring.

Jeg er ikke noe offer, men resultatet av min uavhengighet åpner meg for å bli angrepet av alle. Vennene mine som lener seg venstre nasjonalt, tror at jeg er en backwoods, høyreorientert nøttejobb. Vennene mine som lener seg lokalt, lurer på hvorfor jeg henger med så mange demokrater. Og personlig forakter jeg å bli merket i alle retninger. Jeg tror ikke det er nødvendig å hate alt om en person eller en politisk ideologi hvis du er uenig med en person eller aspekt av denne ideologien. Med andre ord kan jeg sette pris på noen av de politiske endringene som skjer i dag uten å respektere politikerne som vedtok dem.

Tilbake til sosiale nettverk.

Jeg trodde det fantastiske løftet fra sosiale medier var at vi kunne være ærlige, informere hverandre, forstå hverandre og komme nærmere. Wow, tok jeg feil. Anonymen til sosiale medier kombinert med den upersonlige evnen til å slå ut på folk du kanskje ellers bryr deg om, er forferdelig.

Sosiale nettverk er ødelagt, og kreftene gjør det verre (etter min mening).

  • On Twitter, ryktene sier at hvis du blir blokkert av @williamlegate, du har blitt identifisert som en høyreorientert mutter og er skyggeforbudt - noe som betyr at oppdateringene dine ikke vises i den offentlige strømmen. Jeg vet ikke om det er sant, men jeg har lagt merke til at veksten min har vært ganske stillestående. Den forferdelige delen av dette er at jeg faktisk liker Twitter. Jeg møter nye mennesker, oppdager fantastiske historier og elsker å dele innholdet mitt der.

Jeg spurte @jack, men på ekte åpen måte - jeg har ennå ikke hørt et svar.

  • On Facebook , de innrømmer at de nå filtrerer strømmen til mer personlige samtaler. Dette, etter år med å ha presset selskaper til å bygge lokalsamfunn, være mer gjennomsiktig i samspillet med forbrukere og bedrifter, og selskaper som investerer millioner i å bygge integrasjoner, automatisering og rapportering. Facebook trakk bare støpselet i stedet.

Etter min ærlige mening er den skjulte utelatelsen av politiske tilbøyeligheter farligere enn selve lenkene. Jeg har ikke noe problem med at myndighetene spionerer på sosiale kontoer der kontoene har fremmet ulovlig aktivitet, men jeg har et stort problem med at selskaper stille justerer debatten til en tjeneste de ønsker. Facebook overlater til og med nyhetskilder til generell avstemning. Med andre ord vil boblen bli mer størknet. Hvis et mindretall er uenig, spiller det ingen rolle - de blir matet flertallets budskap uansett.

Det må være et bedre sosialt nettverk

Noen mennesker tror at Facebook og Twitter er det vi sitter fast med. Mange nettverk har prøvd å konkurrere, og alle har mislyktes. Vel, vi sa det samme om Nokia og Blackberry når det gjaldt mobiltelefoner. Jeg er ikke i tvil om at et nytt nettverk kan og vil dominere markedet når det tilslutter seg den samme friheten som muliggjorde Twitter og Facebooks suksess.

Problemet er ikke dårlig ideologi, det er dårlige manerer. Vi forventes ikke lenger å være respektfullt uenige med de som vi er uenige med. Dagens forventning er å skamme, latterliggjøre, mobbe og stille lyden av motstanderen. Nyhetsstasjonene våre gjenspeiler denne oppførselen. Selv politikerne våre har tatt i bruk denne oppførselen.

Jeg er en stor fan av å ha et mangfold av tanker. Jeg kan være uenig med deg og fortsatt respektere din tro. Dessverre, med to partier, ser det ut til at vi bare klubber hverandre over hodet i stedet for å komme med en løsning i midten som respekterer alle.

Dette har alt å gjøre med markedsføring?

Når mediet (nyheter, søk og sosiale medier) viser seg å blande seg i politikken, påvirker det alle virksomheter. Det påvirker meg. Jeg er ikke i tvil om at min tro har påvirket virksomheten min. Jeg jobber ikke lenger for ledere i min bransje som jeg virkelig så opp til og lærte av fordi de leste mine meninger om politiske spørsmål og vendte ryggen.

Og nå ser vi på hvordan sosiale rettferdighetskrigere på hver side av spekteret holder merkevarer ansvarlige for hvor de plasserer annonsene sine, og hva de ansatte sier online. De oppmuntrer til boikotter ... som ikke bare påvirker lederne for bedrifter, men alle ansatte i samfunnene rundt dem. En tweet kan nå deflere en aksjekurs, skade virksomheten eller ødelegge en karriere. Jeg ville aldri ønske at de som er uenige med ideologien min, skal straffes økonomisk for deres. Dette er for mye. Dette fungerer ikke.

Resultatet av alt dette er at bedrifter trekker seg fra sosiale medier og ikke omfavner det. Bedrifter blir mindre gjennomsiktige, ikke mer gjennomsiktige. Bedriftsledere skjuler sin støtte til politiske ideologier, og fremmer ikke den.

Vi trenger et bedre sosialt nettverk.

Vi trenger et system som belønner høflighet, forløsning og respekt. Vi trenger et system som fremmer motstridende synspunkter i stedet for å utvikle sinte ekkokamre. Vi trenger å utdanne hverandre og utsette hverandre for alternative synspunkter. Vi må være tolerante overfor andre ideologier.

Det er ingen bedre tid enn nå å utvikle en sosial nettverksplattform som dette.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.