Topp Adsense-emner: Ajax, Flash, WordPress og Firefox

For et par uker siden integrerte jeg meg Adsense med Google Analytics (Tips nr. 4). Jeg er allerede fascinert av å se på resultatene. Google Analytics har en omvendt målbane der du kan se banen som besøkende brukte før du klikker på annonsen. Bevæpnet med denne informasjonen kan man ta to forskjellige synspunkter:

  1. Jeg kan tjene mer penger hvis jeg fortsetter å skrive om disse emnene.
  2. Det er en etterspørsel etter innhold i disse områdene - så mye at folk er villige til å klikke på annonser for å få det!

Med bare et par ukers analyse under beltet, vil jeg ikke endre retning på innholdet på bloggen min bare for å få ekstra annonseinntekter. Men ... det ser ut til at folk finner bloggen min og deretter lar den være gjennom annonsekoblinger når de ikke finner informasjonen de trenger for emnene de søkte. Her er en kul titt på statistikken med Reverse Goal Path:

AdSense Analytics

Disse emnene? Ajax, Flash, WordPress og Firefox. WordPress er et av de 'hotte' emnene på bloggen min med flere treff på WordPress-taggede emner enn noe annet sted. Jeg jobber med en WordPress Sidebar Widget akkurat nå, siden de er ønskelige og kan utsette bloggen min for flere lesere.

Når det gjelder Ajax, Flash og Firefox ... må jeg se hvor jeg vil ta dem. Jeg er en stor fan av Ajax, men har ikke mye Flash-opplevelse (min venn Bill har mye mer). Og selvfølgelig elsker jeg Firefox, det er tilleggsteknologi og Firebug! Firebug er de viktig utviklingsverktøy for enhver webutvikler.

Så ... skriv om disse emnene for å møte etterspørselen, og du kan tjene mer penger på å gjøre det! Analytics er kult!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.