2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg er med deg Doug. Jeg vil gjerne like widgets, men de lar meg alltid ha mer. Jeg vil komme inn i dem, tilpasse dem, matche dem med nettstedet mitt, og jeg kan aldri. Så jeg tyr alltid til hardkoding og håndbygging av alt. Kanskje jeg bare er en suger for tilfredsheten jeg får bygge noe selv.

  2. 2

    Jeg er en innholds fyr og er ansvarlig for resultatene eller mangel på åtte nettsteder, inkludert mine egne. Jeg blir minnet altfor ofte (og smertelig!) På hvor lite som skal til for å avspore en besøkende. I utgangspunktet, hvis du legger noe på nettstedet ditt, bør det være bedre for å forbedre brukeropplevelsen og / eller flytte folk mot en konvertering. Utover disse to tingene, og du setter fare for forretningsmålene til nettstedet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.