Vi mot deg! Er du innstilt?

stilt innEtter å ha lest ganske mye av Stilt inn, Jeg ble veldig fascinert av et av spørsmålene teamet stilte på Pragmatisk markedsføring. Snakker nettstedet ditt om firmaet ditt, eller snakker det om kundene dine?

Selv om det er viktig å rettferdiggjøre din autoritet i ditt rom, er det mye viktigere for deg å snakke med det du har oppnådd for kundene dine. Jeg stilte spørsmålet på Twitter og det fikk litt oppmerksomhet fra ganske mange mennesker, inkludert Andy Beal of Markedsføringspilegrim.

Jeg bestemte meg for å sette meg på prøve ... snakker jeg mer om meg selv på bloggen min enn om leserne? Jeg skrev en Tuned In Calculator for å finne ut av det! Kalkulatoren analyserer strømmen din og måler volumet på Jeg, jeg, vi, du, du, vi, etc. i innholdet i fôret. Det veier også titler større!

Her er resultatene for bloggen min, en 9 av 10:
innstilt på resultat

Dette betyr i utgangspunktet at jeg snakker om du mesteparten av tiden! Interessant nok la jeg inn feedadressene til noen store A-lister, og resultatene var over hele skalaen! Prøv det! Hvis du finner noen narkissister (poengsummen 0), gi meg beskjed! Jeg hadde det gøy med tittelen på resultatene.

Og pass på å hente en kopi av Innstilt: Avdekk de ekstraordinære mulighetene som fører til gjennombrudd i virksomheten. Det er en enestående bok om effektiv kommunikasjon med kunder og potensielle kunder for å utvide virksomheten din. Min favorittfunksjon i boken er at hver seksjon gir virkelige eksempler på Tuned In-selskaper!

13 Kommentarer

 1. 1

  Jeg klarte meg ikke så bra. 60% om meg selv. Men jeg er ikke sikker på at jeg forstår dette. Det er bloggen min. Jeg prøver ikke nødvendigvis å snakke om kundene mine. Jeg prøver å snakke * til * dem som uunngåelig får meg til å bruke ord som "jeg" og "meg". Hvis jeg skulle slå inn eksemplaret for resten av nettstedet mitt, ville "meg" -faktoren sannsynligvis falle til 10% eller mindre.

  • 2

   Jeg er enig, Patric. Det er bare en fin liten sjekk for å se om du alltid snakker om deg selv eller ikke. Selv når vi snakker om oss selv, synes jeg det er viktig å sette det i sammenheng for publikum. Jeg snakker mye om meg selv på bloggen, men jeg prøver å kommunisere hvorfor det er viktig for dem!

 2. 3

  Kult verktøy! Jeg scoret det samme som Patric. Som en retningslinje er det nyttig, selv om jeg er enig i at det er mange variabler som påvirker betydningen av en bestemt poengsum. Å måle bloggen din over tid, etter en trend, kan være mer verdifullt enn å se på et bestemt tall.

 3. 4

  På Marketing Pilgrim snakker vi om "deg" 60% av tiden. Jeg er fornøyd med det, fordi folk leser bloggen for å her "vår" mening om markedsføringsnyheter og hvordan den påvirker "dem." Så det er en god balanse.

  Nå, når du faktisk selger et produkt eller en tjeneste, bør 90% være et mål å sikte på.

  Fint verktøy Doug!

 4. 6

  Doug,

  Glad for at du likte boka. Dette er et fantastisk første trinn i å vurdere hvor du er på Tuned In-spektret. Takk for at du delte den. Vi ser også på lignende måter å vurdere hvor gode vi er til markedssensing, skape produkter som løser reelle markedsproblemer og lansere løsninger som gir gjenklang hos kjøpere. Jeg ser frem til å dele dem med deg og samfunnet ditt.

  Phil, Craig og David

  • 7

   Phil,

   Tusen takk for innom! Jeg likte virkelig boken og satte pris på teamets gjennomsiktighet - det var tydelig at dere virkelig tok rikdom av kunnskap og mange års erfaring og la det hele under ett og samme omslag. Flott jobb!

   Doug

 5. 8

  Takk for verktøyet Doug. Jeg scoret 50-50. For et bloggside som ville være en ganske fin balanse omtrent som Andy har sagt.

  For mange e-handelsnettsteder må vi tenke på dem som mer enn bare en online brosjyre om selskapet. Absolutt jo flere “du” eller “dine” ord som vises på et nettsted (direkte e-post eller hvilken som helst annonse) som tilbyr et produkt / en tjeneste, vil bli en bedre markedsføringsdel enn en som har mer “jeg” og “meg” i den. Dette er de grunnleggende konseptene bak god tekstforfattere.

  En god tekstforfatterbok for folk å begynne med er den klassiske boka av Claude Hopkins, Scientific Advertising. Dette MÅ LESES (hvis du ikke allerede har gjort det), og mange av de mest vellykkede bedriftseiere har brukt det til å transformere sin markedsføring for å øke salget. Selv for de som har lest den, lønner det seg å lese den noen ganger til.

 6. 9

  For et kjempefint verktøy. Takk for at du opprettet den. Jeg er glad for å si at bloggen min fikk 9. (Stort lettelsens sukk - forestill deg om en av gutta som skrev boka var en skitten poengsum ...) Ta vare, David

 7. 10

  Me-poeng: 85 andre poeng: 91

  Hensynsfull (5 av 10)

  Hmmm ... Antar at jeg fortsatt har litt arbeid å gjøre på mitt.

  Nøyaktig verktøy skjønt takk

 8. 11
 9. 12

  Douglas, takk for at du delte din Tuned In Calculator. Jeg er en stor fan av boken Tuned In og er alt for verktøy som hjelper oss med å bli mer bevisste på våre mangler.

  Jeg er interessert i å finne ut mer om hvordan du kommer med poengsummen. Har du lagt ut informasjon om beregningene du bruker for å beregne poengsummen? Jeg vil definitivt bruke kalkulatoren din for å forbedre poengsummen min. Å vite hvordan du får poengsummen vil hjelpe enda mer. -Michael

 10. 13

  Takk Douglas flott verktøy og innlegg - tilsynelatende scoret mitt 10/10
  (Me-poeng: 1 Andre poeng: 80) Jeg gjetter at jeg burde fokusere mer på meg ...
  Kanskje du får sjansen til å stikke innom bloggen min en gang - http://www.kasumiseo.co.uk/ - Jeg blogger om SEO og online markedsføring (sikkert det vil gi meg et ekstra poeng !!!)
  Av interesse hva synes du er det ideelle resultatet for kalkulatoren din?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.