Gjør LinkedIn om til en CRM med Diigo

Med Yahoo! ser ut til å trekke støpselet i deres mest nyttige applikasjon, Deilig, jeg eksporterte alle deilig bokmerker og importerte dem til Diigo. Seriøst Yahoo! Hvorfor ikke bare selge Delicious?

Uansett ... etter at jeg installerte Diigo, installerte jeg Diigo-utvidelsen for Chrome. Dette var da jeg ble overrasket ... Jeg kan markere deler av sider, bokmerkesider, bokmerke dem privat og, viktigst av alt, legge igjen notater på en side ... alt fra en hendig knapp i Chrome-adressefeltet. Wow!

Jeg har hatt denne ideen i ganske lang tid, men fikk endelig ta den i bruk i dag. Jeg åpnet LinkedIn for en profil (jeg valgte Patric Welch fra Noobie.com. Jeg privat merket Patrics profil og inkluderte taggen linkedin.
Bokmerk en LinkedIn-profil med Diigo
NOTAT: Jeg måtte slette alt querystring crap som LinkedIn la til i URL-en.

Jeg skrev da og lagret en privat merk Diigo-merknad på Patrics LinkedIn-side:
Legg til en klistrelapp til LinkedIn-profilen med Diigo

Fantastisk ... nå når jeg kommer tilbake til Patrics profil, vil jeg kunne se notatene jeg har skrevet. I tillegg kan jeg lese noen av LinkedIn-kodene mine direkte fra Diigo!
Slå opp notatene og profilene i Diigo

Selvfølgelig er dette en ganske ustabil måte å håndtere CRM-data på ... LinkedIn kan endre URL-strukturen, Diigo kan dø, eller et hvilket som helst antall ting i mellom kan gå galt. Dette er imidlertid et flott hack mens jeg prøver å finne en CRM som er så enkel å bruke. Det trenger ikke bare å jobbe med LinkedIn, heller ikke ... du kan også gjøre det med Twitter eller Facebook!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.