Tweaks: Flytte til et bredere format

Jeg har jobbet i helgen på et par nettsteder for en venn av meg i Vancouver. På den måten har jeg sett litt på statistikken og sett på ganske mange designsider på nettet. Jeg bestemte meg for å utvide layoutet for å gjøre det lettere å lese. Jeg kommer til å legge ut en undersøkelse om dette - gi meg beskjed hvis du elsker det eller hater det. Jeg vil ikke pusse bort de besøkende som kjører 800 x 600 eller lavere, men det er bare 3% av de besøkende. Som et resultat tror jeg ikke at det er en kjernegruppe av leserne mine.

Når jeg fortsetter å jobbe på andre kunders nettsteder, skal jeg jobbe med disse nyere bredder, avhengig av publikum. Jeg håper du liker det!

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg så ikke det gamle oppsettet ditt, men jeg liker virkelig dette med Anaconda-temaet. Skriften er veldig lett for øynene også ... er det standard anaconda-font?

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.