Hei Twitter, jeg prøvde annonser og her skjedde det

twitter fail hval

Jeg har lest blandede anmeldelser på Twitter Advertising. Ikke å ha brukt det selv, jeg tenkte at det kunne være verdt å gi et skudd. Jeg vil tiltrekke meg flere folk til Marketing Technology Twitter-kontoen, og jeg vil se om noen annonser vil hjelpe. Jeg antar at jeg ikke får vite det.

Hei @ TwitterAds, jeg prøvde å bruke penger med deg, men du ville ikke la meg

Jeg navigerte nøye gjennom filtreringsalternativene for å begrense publikummet mitt. Jeg valgte markedsføring som en kategori, la noen nøkkelord fra kategoriene våre til målretting, og til og med ga et par dusin andre brukerkontoer for å prøve å tiltrekke seg følgere også.

Da jeg fullførte målrettingen, ble jeg tilbudt muligheten til å velge en av mine tweets, eller bygge min egen. Jeg valgte å lage min egen. Igjen ... Jeg brukte litt tid på å lage en melding for å teste og et fint bilde for den.

Og så prøvde jeg å publisere Twitter-kortet ... legg merke til feilen:

Feil på publisering av Twitter-annonser

Grrr ...

Ikke noe problem, sier jeg til meg selv. Jeg så at det er en lagringsknapp for å lagre kampanjen din øverst til høyre. Så jeg klikker på lagre og ... merker feilen:

Twitter-annonsekampanje mislyktes

Jeg aner absolutt ikke hva jeg skal gjøre nå. Jeg kan ikke lagre alt arbeidet jeg målrettet mot kampanjen, og kan ikke lagre alt arbeidet jeg gjorde med reklamen.

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.