Twitter Analytics har kommet

logo klikker

Clicky er utrolig enkelt analytics pakke som fortsetter å imponere meg for bruk på enhver bloggpakke. En spennende funksjon som nylig er lagt til, er noen fantastiske Twitter-overvåking:

Twitter Analytics

Integrering av Twitter-statistikk i Analytics-pakken din er en god idé. Regelen jeg har satt opp for å finne meg eller bloggen min er:

douglaskarr ELLER "douglas OG karr" ELLER "doug OG karr" ELLER martech.zone

Det gir meg detaljer om kommunikasjonen min på Twitter eller andre mennesker som kommuniserer om meg, inkludert totalt tweets, svar, lenker, positiv tone, retweets, spørsmål, negativ tone, avsendere, mottakere og hash-koder som er nevnt.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Flott postdoug. Takk for info om dette. Vi som markedsførere trenger å kunne se mer enn at twitter er en topp henvisningsside når vi ser på vår klients nettanalyse. Glad for å se at Clicky tar ledelsen på dette.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.