Social Media Marketing

Twitter -merke Faux Pas

Det er denne fyren på Twitter som følger opp og følger meg på det som virker som en ukentlig basis. Jeg tror han tror at jeg plutselig vil følge ham (siden jeg ikke har prøvd de siste 27 gangene.). Han må forestille seg at jeg har automatisert kontoen min, eller at jeg er en sau som vil klikke følge på alle som følger meg.

Jeg fulgte ham ikke tilbake første gang fordi jeg så på tidslinjen hans og så ingenting av direkte verdi for meg. Det er ikke det at han sa noe dårlig eller at han presser støtende innhold. Jeg er bare ikke interessert i produktet han selger, han er ikke i mitt felt, han sier ikke noe jeg synes er interessant, og han er ikke lokal – alle kriterier jeg bruker for å bestemme om jeg vil følge noen eller ikke. (Du trenger ikke oppfylle alle kriteriene, bare ett.)

Jeg har ikke de ettertraktede store følgetallene, men hva så? Jeg vil ikke ha store tall bare fordi det er kult. Uansett, så langt har jeg bare ignorert fyren. I hele ordningen er det egentlig bare et lite irritasjonsmoment som den ene myggen som dukket opp på grillen. Men det er tingen – jeg begynner å se denne fyren som noe mer enn en mygg.

I virkeligheten er han det skader merkevaren hans med en person som han virker så desperat etter å fange. Mens jeg først så ham som en legitim forretningsmann med et anstendig produkt som bare ikke interesserte meg, ser jeg ham nå som et rovdyr som jeg aldri vil anbefale til en sjel.

Nå som jeg har rant, la meg stille deg et spørsmål, kjære leser. Hvis du er forpliktet til å bruke Twitter som en merkevarebyggende taktikk, hvilken atferd mener du kan være skadelig for merkevaren din?

Oppdatering: Før jeg hadde sjansen til å publisere dette innlegget, må den aktuelle Twitter-brukeren ha sett mine ranting Tweets om ham. Han blokkerte me. Jeg er bare underholdt.

Adam Small

Adam Small er administrerende direktør for Agentsaus, en fullverdig, automatisert eiendomsmarkedsføringsplattform integrert med direkte e-post, e-post, SMS, mobilapper, sosiale medier, CRM og MLS.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.