Integrering av Retweet-knapper i WordPress-bloggen din

twitter

twitterTwitter vokser som en fantastisk ressurs med relevant trafikk til nettsteder og blogger. Jeg oppfordrer alle mine klienter til å bruke RSS til Twitter-automatisering gjennom verktøy som HootSuite or Twitterfeed. Jeg vil også oppfordre deg til å integrere muligheten for besøkende til å Tweet direkte fra bloggen din.

Jeg har testet noen få tjenester, inkludert noen WordPress-plugins ... og bestemte meg til slutt for å integrere Twitters Retweet-knapp. Jeg liker interaksjonen som integrasjonen gir. Mens andre integrasjoner krever at du klikker og deretter sender fra Twitter, lar denne knappen deg logge inn en gang, og du trenger bare å klikke på Retweet-knappen og du er ferdig. Noe enklere vil resultere i større bruk når det gjelder nettet!

Noen av pluginene lar deg ikke finne knappen riktig. Jeg vil ha min direkte på linje med personen som leser tittelen på innlegget. Hvis tittelen på innlegget mitt er mer enn en linje ... slynger knappen seg ned, siden jeg bare kan plassere det med innholdet mitt. Som et resultat integrerte jeg den manuelt ved å plassere følgende kode over innleggstittelen på hovedindeksiden, arkiv- og kategorisidene og den eneste innleggssiden innenfor temaet:

7 Kommentarer

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hei. Jeg er interessert i å gjøre dette også, men ser ikke ut til å få det satt opp riktig. Når jeg plasserer den over posttittelkoden på enkeltsiden i stedet for å sitte til høyre for tittelen og i tråd med den, skyver den tittelen ned. Kan du forklare hva jeg gjør galt. Takk.

  4. 5

    Dette oppdateres slik at riktig tekst og lenke blir fylt ut på en side med flere Twitter-knapper som indeksside og kategori eller arkivsider. Du trenger ikke å legge til data-url og datatekst til enkeltinnleggssider - Twitter vil hente informasjonen fra sidetittelen og den kanoniske URL-en.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.