Kjære Twitter, Stopp følgende galskap

Twitter nedHver dag legger jeg merke til hva jeg følger videre Twitter. Hvert eneste medlem som følger meg pleide å bety noe. Jeg bygde opp følget mitt organisk ved å oppnå gunst hos en tilhenger om gangen.

Ikke nå lenger. Nå er det latterlig ... automatisk følge tidevann blir henrettet minutt for minutt. Jeg kunne gå på Twitter i dag og finne et par hundre svindlere som vil få deg opp over 10,000 følgere i løpet av noen dager. Twitter må anstrenge seg under den ekstraordinære vekten av disse tallene.

Jeg vet ikke hva som tvinger noen til å jukse tallene for å få tomme øyeepler. Hva slags ego trenger du for å gå den veien? Jeg er ikke sikker, men det irriterer meg virkelig. Mine 5,000 følgere pleide å mene noe. Nå er jeg godt over 6,000 ... men mange av de nye tilhengerne er automatisk fulgte telefoner.

Disse autofølgesystemene må fungere eksternt på Twitter, så det skal være enkelt å identifisere og blokkere dem. Twitter burde gjøre det akkurat nå - ikke bare for å kvitte seg med falske oppblåste teller, men for å lette belastningen som alle disse tilhengerne må gjøre for å påvirke Twitters ytelse for resten av oss som setter pris på tjenesten deres.

Vennligst Twitter ... gjør noe med det! De ødelegger søknaden din.

12 Kommentarer

 1. 1

  Jeg pleide å følge automatisk når jeg først startet, og da skjønte hvilke typer mennesker jeg godkjente ikke var hvem jeg ønsket å følge. Nå velger jeg en etter en. Jeg følger deg nå som jeg sjekket og ikke hadde vært det allerede.

  • 2

   Jeg har faktisk sendt en forespørsel til Twitter om å fjerne innstillingen for automatisk følge, men jeg har ennå ikke hørt tilbake ... Jeg synes de er ganske opptatt akkurat nå! Forhåpentligvis legger de til et alternativ slik at jeg bare kan slå det av selv. Nå angrer jeg på det Michael!

   Jeg sjekker hver enkelt og følger ikke når jeg ser at de rett og slett er en spammer eller en automatisk følgende falske (de skyter i været fra noen følgere til tusenvis i løpet av en uke).

   Takk!
   Doug

 2. 3

  twitter er på verdensherredømme nå. alle på kontoret mitt bare kvitrer hele tiden. Jeg satte ikke opp en automatisk følge

 3. 4
 4. 6
 5. 7
 6. 9

  Livet er for kort til å være rotete med folk som ikke deler de samme interessene som deg ... Jeg føler at kontakter skal være som en "god" vinflaske, du må velge og bestemme hva som passer best for din smak!

 7. 10

  HERREGUD. Takk for at du skrev dette. Jeg har et kjærlighets- / hatforhold med Twitter av denne grunn. Bare i går deaktiverte jeg varsler fordi jeg rett og slett kastet bort for mye tid på å behandle nye (tomme) følgere dag etter dag etter dag (og jeg har ikke engang nær det høye antallet følgere som noen).

 8. 11

  Jeg trodde dette var en forandring for deg. Jeg husker at du sa at du automatisk fulgte alle som fulgte deg og at du var interessert i hver og en av dine følgere. Lurer du på hva som spurte endringen generelt etter din mening om denne strategien? Var det bare spammere?

 9. 12

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.