Legg til et Twitter-ikon i bloggen din

twitter søk

Jeg bruker ikke så mye tid som jeg vil på Twitter, men det har virkelig etablert seg som et flott verktøy - med mange forskjellige bruksområder. En av disse bruksområdene for meg er å bruke den til å kunngjøre innleggene mine automatisk, slik at noen av mine følgere vet når jeg har publisert på bloggen min. Det er automatisert ved hjelp av Twitter Updater Plugin for WordPress.

Det har blitt så vanlig at jeg bestemte meg for å legge det til i samlingen min Strøm-, e-post- og mobilikoner i sidefeltet mitt. Prøv som mulig å finne et ikon, men jeg kom ikke over noe på nettet. Så - jeg bestemte meg for å lage min egen:
Twitter 100Twitter 75Twitter 50Twitter 25

Føl deg fri til å last ned alle Twitter-ikonene og til og med Illustrator-filen jeg pleide å designe dem. Siden jeg ikke er grafiker, har jeg ikke noe imot hvor og hvordan du bruker dem, eller om du forbedrer dem. Forhåpentligvis, Twitter ikke heller!

Få din egen Twitter-T-skjorte, Også!

16 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Hei Douglas,
  Tusen takk for at du delte disse ikonene. De var akkurat det jeg lette etter for å gjøre en endring fra 'Twitter Boxes' jeg har brukt til nå.
  Jeg har lagt til et ikon allerede i sidefeltet til en av bloggene mine, og det ser bra ut.
  Takk for deling!

 3. 4

  Jeg har nettopp lagt til dette pluginet, og bortsett fra ikke å huske e-postadressen min som jeg registrerte Twitter-kontoen min hos (doh!), Fungerte det som en godbit når jeg satte den rette inn. Takk.

 4. 5

  Elsker ikonet! Hvem vet, kanskje du nettopp opprettet det nye Twitter-ikonet. Jeg må se om jeg kan få dette presset inn på det nye nettstedet før det lanseres senere denne uken.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Doug, tok du en perfekt pille eller noe? For dette er bare PERFEKT. Jeg tenkte bare å legge til Twitter i min personlige blogg og webdesignbloggen. Og BAM, her er de!

  Nok en gang, akkurat som kontaktskjema-plugin, et fremragende og veldig nyttig verktøy.

 8. 10

  Wow, perfekt! Jeg bare googlet for å finne et fint twitter-ikon etter å ha gitt opp å lete etter noe på twitter. Fint arbeid, og jeg vil bruke dette flere steder da jeg har flere nettsteder.

  Takk så mye!

 9. 11
 10. 12
 11. 13

  Takk, Doug. For tiden startet et nettsted på Blogger og jeg lette etter et kult Twitter-ikon, denne siden kom opp øverst i resultatene. Takk igjen, og du kan være sikker på at jeg kommer til å være en gjenganger her, dette nettstedet er en skattekiste av informasjon og ressurser.

  Manny

 12. 14
 13. 15
 14. 16

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.