Twitter og video, som peanøttsmør og gelé

twitter tv bruk

Selvfølgelig TV er et etablert tradisjonelt medium, men når vi legger til en annen skjermadferd, virker det for meg at noen sosiale medier er bedre enn andre. Mellom Facebook og Twitter ser jeg mange flere samtaler som skjer på Facebook enn på Twitter. Men på Twitter ser jeg mange flere innlegg som kan eller ikke ulovlig tilbakemelding.

Hvis jeg er opptatt av TV, er jeg ikke sikker på at jeg vil være engasjert i en løpende samtale eller debatt - så Facebook er egentlig ikke ideell for meg. Det er også min tro at hashtags har blitt innarbeidet dypt i oppførselen til Twitter-brukere. TV egner seg godt til hashtag ... med mange show og reklamer som nå blir ledsaget av en unik hashtag mens du ser.

Så ... er det en oppførsel fra Twitter-brukere som tilpasser dem nærmere TV? Eller er det rett og slett et spørsmål om at mediet egner seg bedre til andre skjermadferd? Min tro er at det er sistnevnte! Uansett er det ingen tvil om at det er en enorm forbindelse mellom de to.

Tar vår hvitt papir og infografisk sammen, finner vi at Twitter-brukere er mer sannsynlig å se på TV og være i posisjon til å være innflytelsesrike i andres beslutninger når det gjelder spørsmålet om "hva ser jeg videre?" Det er også mer sannsynlig at de blir oppsøkt for deres mening på TV, og er veldig engasjerte i rommet. Gavin Bridge, IPSOS

Her er IPSOS-infografikken. Husk å laste ned papiret, Twitter-effekten: Forstå Twitters rolle i TV-atferd, for ytterligere detaljer.

twitter-tv-infografikk

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.