Hvem bruker Twitter?

I dag var jeg paneldeltaker på Business Growth Institute for Indianapolis Chamber of Commerce. Publikum var veldig engasjert, så mye at de to timene for å forklare markedsføring og online markedsføring var litt aggressiv.

Susan Matthews fra Borshoff (a ledende merkevare- og markedsføringsbyrå i Midtvesten) og jeg kommer til å følge opp for å se om vi ikke kan sette sammen en workshop for å fortsette engasjementet og svare fullt ut på alle forespørslene.

Som med alle diskusjoner om markedsføring og sosiale medier, ble samtalen litt sidesporet til Twitter. Jeg stilte følgende spørsmål:

 • Hvor mange bruker Twitter for sin virksomhet? Noen få hender.
 • Hvor mange mennesker vet ikke hva Twitter er? Noen få hender.
 • Hvor mange mennesker vet ikke hva Twitter er, men er flau over å innrømme det? Mange mer nervøse latter.

På dette punktet kommenterte et par folk bare om å begynne å bruke Twitter. Det som fulgte var en ganske imponerende rant av folket på volumet av støy på Twitter versus nyttig informasjon. Jeg er enig ... og det inspirerte følgende diagram over en oversikt over Twitter-brukere:

Twitter-bruker
OBS: Hvis du vil utfordre nøyaktigheten av denne statistikken, kan du lese min ansvarsfraskrivelse.

Etter å ha brukt Twitter de siste par årene, setter jeg pris på mediet for informasjonen jeg kan finne. jeg tenker Twitter kan også brukes produktivt for bedrifter - men volumet av støy blir høyere.

For en nykommer på Twitter, støy kan være øredøvende. Kanskje det er derfor Nielsen har identifisert så mange nye Twitter-brukere forlater tjenesten så snart. Først trodde noen at brukerne forlot nettet og flyttet til applikasjoner, men Nielsen har siden oppdatert sin statistikk og bevist at oppbevaring av nye brukere fortsatt er et stort problem.

3 Kommentarer

 1. 1

  Så interessant observasjon!
  Twitter vokser i Australia i en utrolig hastighet, og vi har diskutert Nielsen-funnene nylig.
  Tiden vil bevise at jeg tar feil eller ikke …………. men jeg føler at de engangsbrukerne er "leketøy" deltakere på sosiale medier, bedre egnet til My Space, Facebook, etc.
  En kombinasjon av Linked In Twitterere gir oss mer enn nok prospekter ………………….. håndtert profesjonelt.
  BTW Douglas (ment på den fineste måten) Jeg kunne ikke finne navnet ditt noe sted, så jeg hadde ingen anelse om hvem som skrev en så presis og profesjonell informasjon.
  Takk skal du ha.

 2. 3

  Etter å ha sett deg godt rundt på siden din Doug …………. og en gang til på landingssiden …………. Jeg er tydeligvis BLIND!
  Jeg tror du vil sette pris på dette: –
  Er Twitter starten på Web 3.0? http://budurl.com/whpm

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.