To må-ha Twitter-apper for å administrere følgere

Depositphotos 8768849 s

Min kjærlighetsaffære med Twitter ser ut til å bli antent for sent. Det ser ut til at teamet på Twitter har vært mye mer lydhør overfor å få spammere og drittkontoer ut av systemet, og kvaliteten på Twitter-feedene mine blir bedre og bedre. Helt ærlig, mens vi hadde en god følge - 30 XNUMX+ på @douglaskarr og 50k + på @martech_zone, Jeg jobbet ikke med å øke samfunnet fordi støyen var øredøvende og crappy. For det meste hadde jeg flyttet samtaler over til andre sosiale nettverk.

Hvis du ikke får Twitter, jeg liker å tenke på det som et fellestavle der jeg kan koble til og chatte med folkene som legger ut meldinger. I motsetning til andre sosiale plattformer der jeg kan ha en lang samtale, er Twitter en flott plattform for å oppdage gode tips og innhold, og få kontakt med andre mennesker i bransjen som meg selv.

Pass på å følge oss på Twitter

Nå er de andre sosiale nettverkene bare lastet med reklame og spam. Det ser ut til at annenhver oppdatering jeg leser er irrelevant, så jeg bruker mindre tid der og mer på Twitter. Da jeg gjenopplivet mitt engasjement med følgere på Twitter og ønsker å forbedre både samfunnet og samtalen, er det to forskjellige applikasjoner som jeg ikke kan leve uten.

Blokker falske Twitter-kontoer med StatusPeople

Du kan bli overrasket over den såkalte påvirkere du følger og titusenvis av falske kontoer som utgjør følgende. De fleste innflytelsesystemer tar ikke hensyn til kvaliteten på følgende, så du kan følge folk som virkelig ikke har så stor innflytelse som tallene indikerer.

Å kvitte seg med falske følgere gir en mye mer robust Twitter-opplevelse personlig og hjelper også med å luke disse forferdelige kontoene ut av Twitter helt. Jo mer vi alle blokkerer kontoer, jo bedre er nettverket! Av den grunn elsker jeg StatusPeople's Fakers App. Jeg har brukt den til å kvitte meg med min personlige twitter-konto, og nå har jeg begynt å rydde opp i antall følgere på bloggens konto!

fakers-dashbord

Finn gode følgere og la dårlige være med JustUnfollow

Visste du at det er en rekke Twitter-apper der ute som vil følge deg for å se om du følger tilbake ... og så vil de slippe deg noen dager senere? Det er en utspekulert strategi som hjelper Twitter-brukere å vokse etter og øke forholdet mellom følgere og fulgt. Bare følg hjelper deg med å finne og følge de Twitter-kontoene som har ikke fulgt deg.

Jeg er på Twitter for å se oppdateringer fra folk i bransjen min og for å delta i dem. En flott måte å finne nye og interessante Twitter-kontoer på er å bruke Bare følg's copy follower-funksjon. Jeg kan se tilhengerne av bransjeledere og deretter bruke Bare følg å følge dem med kontoen min. Dette er en fin måte å bygge fellesskapet av relevante følgere på!

Skjermdump på 2014 08-21-9.34.01 AM

Husk at med begge disse verktøyene, må du følge og følge opp ved å klikke ett om gangen. Dette kan bli frustrerende, men det er ikke plattformens feil. Twitter har gitt mandat til at plattformen ikke kan ha bulkaktiviteter for å følge og følge. Det er også en daglig Twitter API begrense at du også kan nå.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Dette er alle gode verktøy som hjelper deg med å utvide dine Twitter-følgere! Bruk automatiseringsverktøyene. De vil spare deg for utallig tid. Få også tweets til å høres ut som du faktisk skrev dem. Med andre ord, prøv å ikke over-tweet med mindre du tror publikum vil være oppriktig interessert i informasjonen du tweeter om.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.