Klem inn noen nye besøkende med Tynt

tynt

Alle leter etter måter å utnytte innholdet fullt ut, the Martech Zone er ikke noe annerledes. Mange av leserne dine vil lese innholdet ditt og deretter kopiere og lime inn utdrag for å sende dem til andre eller legge det inn i sine egne innlegg. Tynt er en tjeneste du enkelt kan legge inn som oppdager kopien og legger til URL-en din i det kopierte innholdet. Når du limer innholdet andre steder ... voilà ... innholdet ditt limes inn sammen med en lenke tilbake til nettstedet ditt.

Her er en flott video som forklarer Tynts tjeneste:

Tynt snakker kraften til lenken med hensyn til SEO. Hvis noen limer innholdet og publiserer, har du en fin lenke tilbake til nettstedet ditt. Jeg antar at dette er greit - men jeg ser faktisk mer verdi i det faktum at det er gitt en lenke for leserne å klikke på e-post og andre steder.

I løpet av den siste måneden har Tynt oppdaget at innholdet mitt ble kopiert 703 ganger, og det resulterende antall besøkende var 4. Ytterligere 330 nye lenker ble opprettet for innholdet - i e-postklienter, nettleserverktøylinjer og andre dokumenter (ikke alt til fordelen med SEO ... men kanskje noen få!). Denne statistikken er ikke nok til å gå vill, men det er nok for denne enkle tjenesten. I det minste elsker jeg det faktum at jeg får kreditt når folk kopierer innholdet mitt og sender det til nettverket deres.

Tynt gir også detaljert rapportering om hvilket innhold som ble kopiert og limt inn - dette kan være uvurderlig når du begynner å undersøke hvilket innhold på nettstedet ditt som er populært. Test det selv - kopier litt innhold fra dette innlegget og kopier det til en e-post.

Et siste notat ... Jeg kan ikke huske hvordan jeg fant Tynt ... men jeg er sikker på at en av vennene mine eller leserne fortalte meg om det, og jeg glemte hvem! Hvis det var deg ... gi meg beskjed, så vil jeg oppdatere dette innlegget med litt æren.

2 Kommentarer

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.