Overveldet av de overveldende funksjonene i Google Wave

google wave

Jeg har brukt Google Wave nå i en rekke måneder. Da jeg først hørte om Wave, syntes jeg det hørtes ut som det kunne være interessant. Jeg så på utrolig lang video om verktøyet og ble overveldet av kraften og potensialet i det som så ut til å være en pågående revolusjon innen online kommunikasjon.

Etter å ha bedt om en invitasjon og til slutt mottatt tilgang til tjenesten begynte jeg sakte å plukke opp forbindelser til andre venner og kolleger som også hadde tilgang til Google Wave. For et kommunikasjonsverktøy gjør det det mye mindre nyttig hvis du ikke kan snakke med menneskene du regelmessig kommuniserer med uansett på daglig basis.

Google Wave lover å gi muligheter for å organisere arrangementer, dele kommunikasjon og dokumenter jevnt fordelt. Du kan dele bilder, ideer, videoer, notater, dokumenter og til og med spill på samme plattform i et eksisterende nettleservindu.

Virkeligheten er at jeg fremdeles ikke har opplevd den virkelige revolusjonen i kommunikasjon for meg selv. Den mest utvidede bruken jeg har sett fra Google Wave er samarbeidet jeg har gjort med en venn av meg som skriver for en av bloggene mine. Vi deler mål, ideer, spørsmål og strategier med hverandre i en bølge, og det fungerer bra.

Jeg venter fortsatt på at det virkelig skal ta av. Jeg tror måten de kunne bruke bruken på overdrive på å nesten erstatte det eksisterende Gmail funksjonalitet med Google Wave. Åh, og mens de er i gang, bare inkorporer Google Dokumenter og Google Chat der også. Kanskje til og med et dryss av Google Grupper å overføre også.

jeg tenker fortsatt Google Wave vil revolusjonere online kommunikasjon. Jeg tror bare ikke det kommer til å skje før en enda bredere brukerbase er i stand til å komme på plattformen og annet Google tjenester er enten innlemmet eller eliminert.

3 Kommentarer

  1. 1

    Jason, du har nettopp oppsummert i noen korte avsnitt, nøyaktig hva jeg har følt med Google Wave. Jeg ønsket virkelig at det skulle revolusjonere måten jeg jobber på, men jeg følte meg veldig overveldet.

  2. 2

    Jason, flott innlegg! Å utsette publikum her for en ekte teknolog og bloggers bruk av Wave var lenge på tide. Takk!

  3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.