Markedsføringsplattformene dine er ikke så nøyaktige som du tror

Mange er ikke klar over begrensningene analytics og markedsføringsplattformer i måling unik besøkende. De fleste av disse plattformene måler en besøkende ved å plassere en cookie, en liten fil som det refereres til hver gang en besøkende kommer tilbake til nettstedet ved hjelp av samme nettleser. Problemet er at jeg kanskje ikke besøker nettstedet ditt fra samme nettleser ... eller jeg kan slette informasjonskapslene mine.

Hvis jeg besøker nettstedet ditt på mobiltelefonen, nettbrettet, bærbare datamaskinen og skrivebordet ... ble jeg nettopp 4 unike besøkende. Hvis jeg ryddet informasjonskapslene mine et par ganger og returnerte til nettstedet ditt, ble jeg bare enda mer unike besøkende. MediaMind bruker en teknikk som kalles den justerte unike besøkende, og de forklarer det i denne videoen - ved å bruke en proprietær justeringsalgoritme til publikumsstatistikken din. De forklarer overrapportering av unike besøkende her:

Problemet er ikke bare med din analytics, selv om. Det påvirker betydelig sofistikerte online markedsføringsplattformer som sporer den besøkendes atferd og demografi over tid. comScore spår sletting av informasjonskapsler som et mye større problem. Fra comScore, målrettingsnøyaktighet ved hjelp av informasjonskapsler (% av visningene levert nøyaktig):

  • 70% for 1 demo (f.eks. Kvinner)
  • 48% for to demoer (f.eks. Kvinner i alderen 2-18)
  • 11% for 3 demoer (f.eks. Kvinner i alderen 18-34 år med barn)
  • 36% for atferdsmålretting

Dette er ikke ment å forakte din analytics eller plattformen for markedsføringsautomatisering. Det er bare et ord med forsiktighet når du stoler på rapporteringsmekanismer som dette. For markedsførere er dette her plattformer med tredjeparts pålogginger og integrasjoner mer målrettet kan målrette besøkende på tvers av medier og økter. Hvis du krever at den besøkende logger på nettet, på mobilappen eller et hvilket som helst annet grensesnitt - kan du bedre målrette mot de besøkende og mer nøyaktig løse antall virkelig unik besøkende.

Populær informasjon er mye viktigere når du bruker disse beregningene. Feilmarginen på tvers av medier vil ikke endre seg dramatisk - så over tid hvis de unike besøkstallene dine trender oppover, gjør du det rette. Hvis de ikke er det, har du sannsynligvis litt arbeid å gjøre.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    nyfv Nylig var jeg VIRKELIG nede på kontanter og debeter spiste meg fra alle vinkler. det var TIL jeg lærte å generere penger.. på INTERNETT. Jeg besøkte surveymoneymaker point net, og begynte å fylle ut spørreundersøkelser for kontanter, og egentlig har jeg vært mye mer i stand til å komme meg rundt økonomisk!! jeg er glad for at jeg gjorde dette.. mKBu

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.