Ubemannede markedsføringsdroner

Phantom Drone -kamera

Forrige fredag ​​hadde jeg en flott debatt med en venn av meg, Bill Hammer. Hans holdning var at å ha et enormt militærbudsjett ikke gjorde annet enn å begrave økonomien. Jeg motarbeidet at militæret på mange måter tilsvarer at regjeringen investerer midler i utvikling av ny teknologi og masseproduksjon. Jeg vil legge til at, når det gjelder "drep eller bli drept", er ikke innsatsen høyere når det gjelder behov for kvalitet og produktivitet.

(Vennligst ikke skriv meg 'krigshandler' drapstrusler med dette innlegget. Jeg er absolutt ikke sier at prisen på teknologi og masseproduksjon er verdt å kaste blod over.)

Med alt sagt, sjekk ut Gizmodos artikkel om ubemannede markedsføringsdroner. Påvirkning og automatisering! Selvfølgelig er jeg ikke sikker på at dette er en gevinst for forbrukerne. Det siste jeg vil ha er en flue ved å surre på Bluetooth-PDA-en min og fortelle meg at deodorant er i salg neste blokkering.

Kanskje Bill hadde et poeng ...

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.